Sivut

tiistai 29. toukokuuta 2012

Shalom!


En oo pitkään aikaan noussut ns. väärällä jalalla sängystä. Jos tätä tapahtuisi usein, voiko sen välttää pötkähtämällä sängystä lattialle kuin kuutti konsanaan? Aamulla oli vähän nihkeetä herätä, mut onneks Niilo on aina niin innoissaan että ei siinä voi ku nauraa. Se tohelo juoksee makkari olkkari väliä ja ja nousee aina etutassuilla nojaamaan sänkyyn ja heiluttaa ihan into piukassa häntää. Sit taas ampasee sohvalle ja sieltä takasin makkariin. Ei muutaku ylös ihan oikealla jalalla, BCAA-jauhe veden kera naamariin, ja lenkille. Tänään ei käyty ilakoimassa missään, vaan mentiin reippaasti Pikkuvesku ympäri ja Nippe piti huolen että äippä pysyy ruodussa. Kauhee homma pienellä pojalla aina vetää laiskaa äitiä perässä...

Aamupalaa koneeseen, pyykit pyörimään ja salikamppeiden keräilyyn. Teen jossain vaiheessa tarkemman jutun siitä mitä mä tällä hetkellä kitaani mätän, niin pysytte jyvällä mun touhuissa. Saliarsenaalin esittelen seuraavaksi: vyö, polvenlämmittimet, vetoremmit, hanskat, hikipyyhe, reenivihko, juomapullo, palautusjuoma, reenivaatteet, painitossut ja mp3-soitin, mikä puuttuu kuvasta. Vetoremmit on aika ehdottomat nyt kun en käytä enää magnesiumia vaan hanskoja. SJMV:tä tehdessä tekee tiukkaa pitää lähes 70kg tankoa näpeissä kun toistot sarjoissa on 8+, ja hanskat vielä pikkusen syö pitävyyttä mun muutenkin pienistä käsistä. Hanskoihin siirryin ihan kämmenien alkaneiden kovettumien takia. Polvenlämmittimet sen sijaan hommasin kun polvi alkoi ekaa kertaa ruikuttamaan lepoa. Omituista kipuilua, kesti kolmisen viikkoa. Polvi otti kuumaa sekä koukistamisesta että ojentamisesta. Ilman lämmittiä en enää reenaa, niistä on ollut paljon apua. Pitää nivelen lämpimänä koko reenin ajan, ja vähän kuitenkin ”puristaa” ja tukee rakenteita. Mutta nyt kun  hiki haisee pahemmalle ku ikinä, niin noi lämmittimet reenin jälkeen... Se haju jää nenään koko päiväksi.

Salia(rse)naali
Kameran takana tänään hääräsi random Pirkko eli Pike salilta. Viitsi vitsi, kiitos Tiialle kuvista!

Hitaasti alas, hyvä venytys (perse repeää)

TYKISTI ylös

Vatsa sisään, rintakehä auki

Ja persettä taakse niin paljon ku lähtee
Vuorossa oli siis takajalat (ne hamstringit!), tarakka ja pumppipamppi pohkeet
Prässi leveä, 4 sarjaa
SJMV (suorinjaloin maastaveto), 3 sarjaa
Vitutuskyykky eli askelkyykky smithissä takajalka penkillä, 3 sarjaa
Polvenkoukistus laitteessa, 3 sarjaa
Pohkeet istuen (pump), 3 sarjaa, eli kevyellä vastuksella hirviään pumppiin 30s palautuksilla
Pohkeet seisten, sama setti
Alaselkä (pump), selänojennus penkissä kehon painolla

Aikamoista tykitystä oli. Askelkyykky smithissä, hieno liike. Sattuu niin pirusti. Siis hyvällä tavalla. Vähän pitää olla päässä vikaa että viittii itteään tuolla kiduttaa vapaaehtoisesti. Ja niin on mukava harrastus kun joka sarjan jälkeen varsinki jalkareeneissä näytän siltä että haluaisin kuolla. Hulluutta on monenlaista mutta hyvä että on! Tämän elämänviisauden kuulin yhdeltä asiakkaalta joka tuli tsekkaa ”potarikaupan” tarjonnan.

Salilta kotiin suihkuun ja pitkin hampain reenin jälkeisen aterian kimppuun. Varsinkin jalkareenien jälkeen menee pari tuntia ettei oikeen ruoka maistu. Kuitenkin 1-1,5h palkkarin jälkeen pitäs syödä päivän isoin ateria. Tapan sitä annosta yleensä vähintään 20min. Kun virallinen valvoja eli Niilo oli hyväksynyt lautasen tyhjäksi (riisin jyvääkään ei ollut jäljellä), lähdin treffaamaan hyvää ystävääni kaupungin vilinään. Sieltä sitten parin kaupan kautta töihin. Oikeestihan olen vaatteidenostokiellossa, mut kyllä nyt yhet valkoiset farkkushortsit saa ostaa jos ne maksaa vaan 14,95€!?

Olen siis etsinyt sellaisia ja ne istui hyvin, eikä puristanut mun massiivisia toistaiseksi selluliitilla varustettuja etureiskoja aivan hirveen näkösiksi niin olihan ne ostettava. Jos näyttää joku päivä kylillä siltä että jollain valaalla on liian piukeet sorssit jalassa ni se oon minä!! Ja valkoset vielä... Saa tulla sanomaan.  Sitten töihin neljäksi tunniksi ja siinähän se päivä kivasti menikin. Töissä oli tosi hiljaista, mutta alkuviikko usein on. Eilen oli kyllä maanantaiksi aika hyvä myynti. Eihän tässä, pitkä teksti tuli taas. Mun riimivirta on loputon ku vauhtiin pääsen.


-Mari

2 kommenttia:

HYMYILE! Koska olet upea :)