Sivut

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

HURRAA!

Kevennys takana ja tänään oli paluu sorvin ääreen. Perjantaina ja eilen kävin tekemässä kevyttä jumppaa, ja venyttelin. Eilen kävin myös aamulla pitkästä aikaa Niilon kanssa urheilukeskuksen metässä kirmailemassa, ja pyöräilin vielä illalla äidille saunomaan. Kyllä se kärpäsenmäki vaan on aina niin ihana; tasaisen tappava, eli pitkä ja loiva. Mut onneks näillä kintuilla sen polkee ylös ihan parissa minuutissa. Ja ihan perus pyöräilymatka; vaikka mihinkään ei ole kiire, niin aina pitää polkea niin kovaa ku jaloista lähtee. Kaikki edellä pyöräilevät pitää saada kiinni. Onneks mun hybridillä pääsee täysiä. Ja olihan mulla vapaa viikonloppukin, joten auringonpaisteen kunniaksi loikoilin eilen ihosyöpää uhmaten kisapuiston nurmikolla jopa melkein 1,5 tuntia!! Olin voidellut itseni tietysti asiaan kuuluvalla aurinkovoiteella. Purkin kyljessä komeili suojakerroin 20. Enpä palanut, mut en varmaan ruskettunutkaan.

Tänään siis jumppasin selkää. En muista olisiko koskaan kevennyksen jälkeen kulkenut näin hyvin. Viimeaikoina ei ole selkäjumppa tuntunut kovin hyvältä, niin joskohan se maanantaisen herättelyn ja tämänpäiväisen jälkeen lähtisi taas nousukiitoon. Tänään ainakin näytti hyvin lupaavalta! Nyt alkaa tulla pelkästään sitä vaaleenpunasta ja ruusuntuoksuista fitnesselämää. NOT. Mut kyllä se aurinko paistaa katsokaas välillä risukasaankin!

Ylätalja lapiokahvalla eteen, 4 sarjaa
Alatalja kapea, 4 sarjaa
Vipuvarsikulmasoutu, 4 sarjaa
Pullover kp, 3 sarjaa
Hauiskääntö scott taljassa, 4 sarjaa
Hauiskääntö tangolla seisten, 4 sarjaa

Perse yhtä levee ku hartiat :D
Olkapäät alhaalla, hirrrvee supistus latseilla

Yläroppa paikallaan
Latsit tekee töitä taas

Kyynärpää sivulle
Ei venytetä liikaa

Silmät kierossa
Hauiksella hei

Ei heijareita
Perjantaina kävin töiden jälkeen ystäväni kanssa kulmien muotoilussa ja värissä, ja ripsetkin värjättiin. Kunnon soutamista ja huopaamista kun pelotti että menee pilalle (ei niitä olis enää voinut pilata), mutta hyvät niistä tuli!

Borat in the making
Tänään oon pelannut pitkästä aikaa vähän Call of dutya ps3:lla (I suck at it), käyny kaupassa ostamassa sitä BODYruokaa, ja pesin tossa kylppärin kun tulin salilta. Kyllä elämä on ihmisen parasta aikaa ja sitä rataa. Huomenna olkapäitä ja ojentajia. Pitäkää liput korkeella!

-Mari

3 kommenttia:

 1. hip hei borat!
  olisit samalla värjäyttäny sun ykk:t ni oltais niinq samixii ;)

  VastaaPoista
 2. Hei tekisitkö postauksen käyttämistäsi lisäravinteista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Joo lisäravinnepostaus on työn alla! ;) Eli tulossa on.

   Poista

HYMYILE! Koska olet upea :)