Sivut

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Pyhättö


Nyt on vuorossa kuntosaliesittely. Treenaan siis Lahden keskustassa sijaitsevalla Maken Fitness Centerillä. Monilla on kyseisestä kuntosalista kokolailla vääristynyt kuva. Siksi haluankin nyt oikaista käsityksenne tästä valtavan hienosta saliurheilun pyhätöstä. Kuten luullaan, siellä ei todellakaan karjuta magnesiumit poskissa ja heiluta kyykkytrikoot päällä. Eikä siellä käy vihaisia voimanostajia, jotka murisevat kaikille ”tavallisille” ihmisille. Ja mikä ehkä yllättää monet, niin siellä käy myös naisia! Siis ihan tavallisia ihmisiä. Mikään pintaliitopaikkahan Fitness Center ei todellakaan ole.

Puitteet harjoittelulle ovat mitä parhaimmat. Sali on tilava ja sieltä löytyy kaikki tarpeellinen. Löytyy erillinen venyttely/lämmittelytila, alakerta josta löytyy kaksi tasapenkkiä, kyykkyhäkki,kyykkytelineet ,maastavetolava, kahvakuulia yms. Yläkerrasta löytyy aerobisia laitteita, monipuolinen valikoima kuntosalilaitteita, sekä vapaiden painojen puoli. Laitepuolelta löytyy runsaasti erilaisia taljoja, ja vipuvarsilaitteita, sekä kaikki peruslaitteet. Vapaiden painojen puolelta löytyy kaksi kyykkyhäkkiä, maastavetolava, kolme jalkaprässiä, smith (toinen tulossa), kaksi tasapenkkiä sekä erilaisia säädettäviä penkkejä ja paljon käsipainoja(2kg-60kg). Salin yhteydessä on myös solarium ja hierontapalvelut.

Venyttelyhuone

Kässäreitä ja erilaisia penkkejä

Salin henkilökunta on vertaansa vailla. Iloinen tervehdys ja hymy on taattu kun salille astuu sisään. Siisteydestä ja laitteiden kunnosta ei tingitä, vaan aina joku iloinen työntekijä heiluu mopin tai rätin kanssa ja toivottaa kaikki treenaajat tervetulleiksi ikään tai sukupuoleen katsomatta! Myös rikkoutuneet laitteet ja käsipainot korjataan viipymättä. Asikkaiden tyytyväisyydestä pidetään siis huolta jokaisella osa-alueella!

Jalkaprässiä

Taljoja, vipuvarsilaitteita

Kyykky ja maastaveto paikat, tasapenkit

Minkäslaisia mörköjä siellä sitten käy? Juu pari sellaistakin, mutta eikös niitä ole joka salilla? Asiakaskunta koostuu suurimmaksi osaksi aivan tavallisista ihmisistä. Ikähaarukka on arviolta 16-70 vuotta. Aamuisin siellä käy enimmäkseen lupsakoita mummuja ja vaareja, iltapäivästä eteenpäin enempi nuoria ja keski-ikäisiä. Myös naisia käy, tosin vähemmän. Siksi haluankin tällä tekstillä osoittaa, että Fitness Center on todella naisystävällinen sali, ja toivoisin sinne enemmän  kauniimman sukupuolen edustajia. Ympäristö on mielestäni kehitysmyönteinen, joten kaikki kovaa treenaavat ja kehittymistä tavoittelevat yksilöt, suunnaksi Maken Fitness Center! Hinnatkaan eivät päätä huimaa (jopa edullisimmat tällä alueella?!) ja niistä voi käydä urkkimassa lisää osoitteesta www.makenfitnesscenter.fi. Myös aukioloajat ovat Lahden parhaimmistoa, avainkortilla sali on auki vuoden jokaisena päivänä klo 5-24! Pukuhuoneissa on lukolliset kaapit, jonne voi jättää tavaransa harjoittelun ajaksi. Miesten pesutiloista löytyy tavan sauna ja naisten pesutiloista infrapunasauna.

Mikäli et ole vielä treenannut Makella, suosittelen ehdottomasti että kokeilet! Itse kävin aloitettuani saliharjoittelun muutaman kerran siellä treenaamassa ja salinvaihtohan se oli edessä. Parempaa kuntosalia saa etsiä! Kuvat eivät tee kunnolla oikeutta hienolle ja hyvälle salille, tulkaa ja nähkää itse. Määki oon siellä, tuu sääki!

1 kommentti:

HYMYILE! Koska olet upea :)