Sivut

torstai 14. kesäkuuta 2012

Viimeinen voitelu

Nyt on päivitystahti hidastunut hiukan. Aivan joka päivälle ei riitä niin paljon tarinaa, että siitä kannattaisi suutaan avata. Ymmärtänette tämän. Viikkoja ei tarvitse juttuja kuitenkaan vartoa, vaan pari kolme kertaa viikossa ainakin aion tänne satuilla. 

Maanantaina kävin valmentajan kanssa kiusaamassa selkää Gym1:llä. Morjes mikä reeni! Ei oo ikinä ollu latsit näin kipeet. Tehtiin avustettuja leuanvetoja (n.8 toistoa/sarja muistaakseni, en laskenut koska keskityin vaan kiskomaan itteäni ylöspäin ja hengittämään, enkä siis todellakaan jaksa tätä ruhoa hilata ylös ilman auttavaa kättä) leveällä myötäotteella. Sairaan rankka liike, mutta toimii! Sen jälkeen pari sarjaa ylätaljaa lapiokahvalla, kulmasoutua ristikkäistaljassa, ja taljarutistusta ristikkäistaljassa. Loppuun vielä pulloveria käsipainolla Otan jossain vaiheessa kuvia ko. liikkeistä, tällä kertaa niitä ei ole. Kulmasoudussa pumpattiin pudotussarjalla selkä aivan tukkeeseen, enkä meinannut siitä asennosta päästä suoraksi sarjan jälkeen, niin pumpissa oli selkä. Kyllä se sieltä pikkuhiljaa! Loppuun vähän kuntotsekkausta ja keskivartalosta tuli hyvää palautetta. Muutenkin näyttää siltä miltä pitääkin, alakertahan se tämän hetkinen vahvuus on. Mutta kisoja kohti mennään edelleen, ja 4 kuukautta kun jaksan kärvistellä vielä niin sitten saa fläsä kyytiä! Ens kesänä oon sitten aikuisten oikeesti rantakunnossa. 

Tiistaina viettelin lepopäivää ja kahvittelin kaverin kanssa. Eilen kävin töiden jälkeen ensin näöntarkastuksessa, sitten kisapuistossa ottamassa vähän aurinkoa ja sen jälkeen vielä satujumpalla salilla. Oon kyllä niin huono auringonottaja ettei mitään järkeä. Jaksan makoilla max. 30min paikallaan ja sit haluun jo lähtee pois tai mennä tekemään jotain. Miten ihmiset jaksaa maata rannalla?! Maailman tylsintä hommaa. Pelaisin mielummin beachia tai jotain. Tästä kielii se että oon vuodesta toiseen valkonen ku kalkkuna, mut toisaalta mun ihotyyppi on sellanen että naama palaa jo siinä vaiheessa ku raotan verhoa ja kerkeen huudahtaa et "aurinko paistaa!" Ehkä ihan hyväkin etten ihosyöpää uhmaten köllöttele tuolla... 

Uusille laseille on tarve, mitäs tykkäätte?
SJMV jumppaa

Peppua taakse
Vipuvarsikulmasoutu, mahtava liike

Rutista latsilla, olkapää alhaalla
Alataljaa leveällä otteella

Jälleen latsit tekee töitä
Niilo sai uuden nallen, ja ihmettelee kun sitä puree niin pepusta kuuluu piip. Taustalla apualaistarkastaja Timo (tiikerin raato)
Tänään kävin hierottamassa koipia. Puolen tunnin aika, joten ei ehditty ihan kunnolla koko jalkoja. Aloitti pohkeista. Itkin. Siis ihan oikeasti itkin. Lihakset on jaloissa kuulemma tosi hyvät, mutta AIVAN tukossa. Kysyi, onko niitä koskaan ennen hierottu. No on! Mutta aina on hieroja sanonut että ihan hyvät nää on. Voi kili oikeesti. Sattu niin paljon. Ja Inkinen totesi sen jälkeen että "tää nyt oli tämmöstä lääppimistä, avataan mun loman jälkeen ne kunnolla, niinku mäkimiehiltä avataan". Se tulee olemaan mun viimeinen voitelu sitten. 

Kevennys jatkuu lauantaihin vielä, ja sen jälkeen mennään eikä meinata! Nyt on vielä hyvää aikaa tehdä lihaa, enkä aio jarrutella. Käyn huomenna tai lauantaina heittämässä vielä jonkun satujumpan ja sitten sunnuntain alkaa tykitys. Mahtia.

Siihen asti, hyvää illanjatkoa. Naattikaa.

5 kommenttia:

 1. satujumppa in my ass!
  tuunko pitämään sua kädestä kun meet ens kerralla sinne hierontaan?
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Miia tuu pitää kädestä! Ja ota myös joku kapula mukaan mitä voin pureksia sitten! Satujumppaa se on kun on kevennys menossa :)

   Poista
 2. Tsemppiä Mariliisa! On ollut mukavaa lueskella sun juttuja täältä ja aion lukea vastaisuudessakin :) Saa myös omaan kuntoiluun puhtia sun jutuista. Kiitos siitä! Minkälaista ruokavaliota noudatat. Voisitko kirjoitella jotakin siitä? Saatko ikinä herkutella?

  Linda Kokkila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasinkin, että olit kirjoitellut ruokavaliosta jo. Ei siis tarvitse uudestaan :)

   Poista
 3. Kiitos Linda! Hyvä että blogia on kiva lukea, pyrinkin siihen että hymyssä suin sitä ihmiset lukisivat! Ja mukavaa että saan motivoida muita, siitä saa itsekin lisää motivaatiota :)

  Saan toki herkutella! Mutta kun on vapaus valita, niin ei edes tee mieli niin paljoa herkkuja, ja haluaa noudattaa ruokavaliota. Vasta kun ne on kiellettyjä niin niitä himoitsee :D

  Tsemppiä treeneihin ja terkkuja perheelle! :)

  VastaaPoista

HYMYILE! Koska olet upea :)