Sivut

torstai 19. heinäkuuta 2012

Akilleen kantapäähän sattuu

Ei ole pitkään aikaan ollut niin vaikea nukahtaa kuin eilen. Puolitoista tuntia pyörin sängyssä ähisten etsien hyvää asentoa ja kakoen ja yskien kurkun kutinaa pois. Jostain kumman syystä olin tosi väsynyt illalla ja tuntui että joku pieni köhä taitaa tehdä tuloaan. En ollut tehnyt koko päivänä muuta kuin käynyt Niilon kanssa lenkillä, katsonut leffaa aamulla, ja syönyt karkkia siinä samalla. Halusin edellisestä postauksesta suivaantuneena todistaa itselleni, että sisäinen sokerihiireni ei ole kadonnut mihinkään (en tiedä miksi halusin näin tehdä, tämä käy hyvänä tekosyynä sille että TEKI MIELI). Lopputulos: ostin ison säkin karkkia, josta kykenin syömään vain puolet. NOTE TO SELF: älä osta enää. Turhaa on etkä kuitenkaan pysty syömään koko pussia, makeansietokyky on nykyään alhaisempi kuin luuletkaan. Tämän experimentin lisäksi olin iltavuorossa töissä. Nää tämmöset hölmöilyt on vähän mun akilleen kantapää.

Tavallaan olen "pettynyt" itseeni, koska uhosin että "Mari syö puoli kiloa tunnissa", mutta kyllähän tää aikastalailla hyvä juttu on?! Hahah kuulostaapa fiksulta: olen pettynyt itseeni kun en pystynytkään syömään puoltakiloa karkkia yhteen menoon. Älkää nyt hyvät ihmiset käsittäkö väärin. Olen iloinen, sillä paatunutkin pullanmussuttaja voi näköjään muuttua terveellisistä elämäntavoista nauttivaksi (siis oikeasti kanasta ja riisistä voi nauttia) urheilijaksi, joka osaa myös hemmotella itseään silloin tällöin esimerkiksi yhdellä jäätelöllä ottamatta siitä turhaa päänvaivaa. Kokonaisuus ratkaisee (paitsi dietillä ei lipsuta, se on vissi).

Sää on kyllä puheenaihe joka toimii aina. Tyydyn vain toteamaan että kesä ei koskaan tullutkaan. Tai itseasiassa tuli, mutta se meni jo. Se oli vanhan sanonnan mukaan lyhyt ja vähäluminen. Itse en ole auringonpalvoja, enkä myöskään tykkää liian kuumasta. Mulle sopii parhaiten +22 ja aurinko. Silleen että tarkenee sortseissa ja t-paidassa, mutta seistessä ei valu hiki. Mut mitä nää aamut on?? +12 kun lähtee koiran kanssa lenkille, eihän siinä tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa. Heinäkuu ja tuolla lämpötilalla meikä yleensä syksyisin vetää tykit eli long johnsonit jalkaan (oon armoton vilukissa). En nyt kehtaa kuitenkaan keskellä kesää painella menee sormikkaat kädessä ja panta korvien suojana, vaikka melkein tarvetta olis...

Sitten asiaan. Eilen rutkipullasin eli rullasin vähän koipia ja selkää salilla kun oli siis vielä kevennys.

Vastus medialista siinä vähän
Ai ai sattuu

Tästä ei oo toista kuvaa ku puhelin alko soida :D

Latasin instagramin puhelimeen ja piti kokeilla, Niilo päikkäreillä
Tänään pääsi taas tykittää, ja selkä-hauis reenillä homma käyntiin. Enpä sen kummemmin nyt hehkuta mutta KULKI IHAN TYKISTI TAAS! :D Jeejee ja ei muutaku nyt pitää takoa kun rauta on kuumaa! Liikkuvaa kuvaa alataljasta.

video

Ylläripylläri ylätaljaa
SU-PIS-TA!!

Vedä (selällä, ei kädellä)
Ja siitä

Jaa neljäsataa nelkkua
Huippusupistukseen asti, tässä on vaiheessa
Treenin jälkeen tuli huono olo, mikä tietää sitä että kunnolla on tehty. Osu ja uppos. Huomenna olkapäitä, ojentajia ja vatsoja!! Ja nyt on hyvä aika täyttää lisäravinnevarastot, sillä Pps-shopissa

TÄSTÄ SHOPPAILEEN
Tänään oli tällee, ja huomenna on varmaan tollee.

-Mari

2 kommenttia:

  1. toi putkirullaus kuulostaa kivalta, mutta ilmeisesti ei ole herkkua?
    :)

    VastaaPoista
  2. Se on tehokas tapa laukaista lihaskalvojen jännitystä. Se sattuu, jos lihakset on jumissa... :( Ja mulla on. Aina :D

    VastaaPoista

HYMYILE! Koska olet upea :)