Sivut

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

HIMMEL!

Wawwawiwwa mikä reeni!! Testailin tänään siis yhteistyökumppanilta saatuja tehonlisääjiä ja ristus mikä draivi oli salilla. On taas naisen paras aika kuukaudesta, eikä yleensä silloin treenien tehoissa oo ollut kehumista (eikä rintatreenin suhteen viime aikoina muutenkaan). Alaselkä kipuilee yleensä silloin, ja muutenkin on puhti pois ja turvonnut olo. Vaan tänään oli asian laita aivan toinen. Hiki lensi ja väänsin hirveellä sykkeellä menemään. En oo varmaan koskaan tehnyt vatsojakaan niin tehokkaasti kuin tänään. Huhhuh semmonen punppi oli olkapäissä ja rinta rottingilla että olin ihan onnesta kolmiona. Eli voin siis lämpimästi suositella kaikille seuraavia buustereita (joita sitten saa Pps-shopista SUPER nopealla toimituksella ja edullisella hinnalla!!): Iforce Nutritionin HEMAVOL ja Iforce Nutritionin Maximize Intense. Itsehän vetäsin heti kättelyssä shokkilaturin ja sekoitin noita kahta keskenään (jos et ole tottunut buustereiden käyttäjä, en suosittele heti ekaks sekoitusta). Ei valittamista! Makukin oli erittäin mainio mango peach ja lemon drop.

Lisätietoa linkkien takana
Eilen haettiin siis postista kaksi pahvilaatikollista lisäravinteita Pps-shopista. Sieltä tuli kaikenlaista mukavaa; 8kg heraisolaattia, 8kg gaineria (josta sekoitan heran kanssa palautusjuoman niin saa prot 50%/hh 50% suhteen), treenibuusteri (esittelen sen myöhemmin kunhan pääsen testaamaan), omega 3:a, monivitamiinia ja pari purkkia muita pillereitä. 

Tämmöttii satsi pärähti postiin
Isoissa pönistereissä on siis Self Omninutritionin Micro Whey Activea ja Self Omninutritionin Active Whey Gaineria. Micro whey active on 100% heraisolaattia, johon on lisätty BCAA:ta ja L-glutamiinia. Mauista suklaan ja kookos-suklaan voi tilata stevialla makeutettuna, eli ilman aspartaamia! Maku oli miellyttävä (suklaa) ja sekoittuu sukkelaan. Ja nyt on pakko sanoa että tämä on todella edullinen isolaatti, eli nyt kipinkapin protskuvarastot täyteen. Active whey gaineria sekoittelin tänään tuon suklaaheran kanssa ja makuna gainerissa on minttu-suklaa. Ai että oli muuten taivaallisen makuinen palautusjuoma! Kyllä kelpaa ryystää treenin jälkeen. 

Palataanpa hieman aivan alkuviikkoon. Maanantaina oli olkapää-ojentaja-vatsa treeni ja kulki tosi hyvin! Eilen kävin tekemässä pumppireeniä takareisille, alaselälle ja latseille. Tämä siksi, että huomenna on jalkahieronta (nyt virallisesti viimeinen voitelu), niin en viitsinyt treenata takareisiä kovaa. Ne olis muuten huomenna niin kipeet ettei kärsis hieroa. Myös etureisien treeni jää tältä viikolta väliin, niitä ei perjantaina kehtais jumpata ei millään. Eikä saakaan. Vähän harmittaa, mut nää koivet on nyt hierottava ettei ne pääse enää kestojumiin. Eilen kävin aamulla Niilon kanssa lanupuistossa riehuu ja nyt on pakko laittaa videopätkä pojan menosta. HUOM! Sulkekaa kaikki taustamelua aiheuttavat vekoittimet ja laittakaa koneesta äänet ainakin melkein täysille. Videon laatu on melko surkea johtuen siitä että se on kuvattu puhelimella ja siitä, että mun piti mennä ravia tuon otuksen perässä. Videolla pitäisi kuulua epämääräistä pörinää ja murinaa kun Niilo näyttää kepille kuka määrää. Toivottavasti siitä saa edes jotain selvää. 

video

Orava
Niilo työstää

Heitä heitä heitä!
Heitä nyt jo!
Hajoon joka kerta ku katon ton videon. Toi video vaan ei kerro koko totuutta siitä miten hölömö Niilo on. Nauran sille yksinäni ulkona, varmaan huvittaa muita ihmisiä. Se saattaa ihan kylmänviileesti kävellä puuta päin kun jää ihmettelee jotain esim. tien toisella puolella olevia ihmisiä tms. TUMPS! Sit se vaa jatkaa matkaa  muina miehinä.

Huomenna siis lepoa ja hierontaa ja perjantaina vihdoin kimppatreenit K&M:llä toisen fitnessmimmin kanssa, tehdään vähän haukkaria ja ojentajaa. Lauantaina on töitä ja sen jälkeen ystävän häihin! 

Pilleripostaus tuloillansa pian! 

-Mari

1 kommentti:

  1. hurjan näkösiä ämpäreitä tyypin hiekkalaatikko täynnä :o

    VastaaPoista

HYMYILE! Koska olet upea :)