Sivut

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Jaettu ilo on paras ilo, vai onko?

Hei sun heiluvilles! Oikaisen nyt pari seikkaa tässä heti alkuunsa. En todellakaan "halveksi" ketään tai kuvittele olevani parempi ihminen kuin ne jotka eivät ole kiinostuneita samoista asioista kuin minä. Jokainen valitkoon itselleen mieluisia asioita, ja niistä pitää voida olla iloinen. Lisäksi EN ajattele, että te rakkaat ystäväni ajattelisitte minusta että olen läski ja/tai ruma, vaan olen ajatellut ITSE itsestäni niin, koska mulla on ollut tosi huono itsetunto. Mua on kiusattu koulussa, ja olen tottunut vähättelemään itseäni. Ajattelin nyt siis vaihteeksi kerrankin pohtia, että kai sitä on joskus tullut jossain onnistuttuakin. Tai sitten mulla on ollut vaan tosi hyvä tuuri. Kel onni on, se onnen kätkeköön.

Palataan niihin tärkeimpiin, eli treeniasioihin! Viime viikon treeneistä ei nyt oo oikeen julkaisukelpoisia kuvia kun kokeiltiin digikameraa, mutta se on ihan susi. Siinä on karmee viive jos ottaa salamalla, ja ilman salamaa ne tärähtelee niin pahasti ettei niistä saa mitään tolkkua. Salaman kanssa mun trikoista heijastuu muikeet hikiläikät arvaatte varmaan missä... Tällä viikolla oon treenannut vasta koivet eilen, ja tänään sprinklerikeskuksessa eli Mayor'silla Helsingissä olkapäät ja ojentajat valmentajan kanssa.

Eilen etukyykkäilin pitkästä aikaa, ja sehän on varsin mukava liike, mutta siinä tulee olkapäät ihan tuhottoman kipiäksi kun painaapi aika paljon se tanko tuossa sylissä. Yläkroppa siinä vähän väsähtää ensin, kun jalat on sen verran vahvemmat, mutta kyllä siinä hyvän poltteen saa reisiin. Kaikki loput mehut sitten prässissä pois mitä jäi jäljelle. Alkaa taas reisissä tuntua että eilen on jotain tehty. Oli taas semikuuma salilla, eli toisinsanoen kaamee soija. Ja ripsarit poskilla as usual.

Siittä lähtee
Alas asti

Prässiä
Tiukkaa

Tämänpäiväisestä olkapääreenistä voisi sanoa että that was one hell of a shoulderworkout! Tehtiin triplasarjaa; ekana liikkeenä arnold press käsipainoilla, heti perään vipunostot sivulle istuen käsipainoilla, ja lopuksi pystysoutu käsipainoilla. Viisi kierrosta, eli yhteensä 15 työsarjaa. Ei kyllä jäänyt yksikään lihassolu kylmäksi. Painoilla ei juhlittu, koska kolme sarjaa putkeen on aika raskasta, mutta nehän ei ollutkaan ne tärkeimmät. Olkapäät sen sijaan juhlivat, ja huomenna niillä on dagen efter. Tämän setin päälle tehtiin vielä dipit penkillä ja kickback superina. Ojentajat menee herkästi pumpsiin, eikä kikkibäkkiä menny sitten enää ku pari hassua toistoa. Kokeiltiin vielä aika HC vatsaliikettä, Kata oli nimennyt sen Rockyksi. HJEP! Taatusti toimii. Kuvaamma sen videolle heti kun on tsäänssi. Asentojuttuja vähän, kunto on mennyt hurjasti eteenpäin ja selkäkin aukeaa nätisti. Sain uuden ohjelmankin, ja sekös motivoi taas lisää! Sinne oli ilmestynyt veto/porrasjuoksureeni, KUIN SIISTII?! Pyritään nyt hapottamaan jalkoja vähän eri tavalla, koska ne on yläkertaan verrattuna 'raskaat'.

Onhan ne vähän massiiviset, toistaiseksi

Testiin pääsi tänään mun upouusi 6-pack kylmälaukku. Melkonen laitoshan se on kanniskella, mutta pysyypä eväät kylmänä ja kätevästi kaikki mahtuu sinne niin jää reppuun tilaa muille jutuille. Nautintoa tähänkin päivään; kanat, riisit ja kasvikset kylmänä napaan Meijerin pukkarissa. Treenin jälkeen ei oo kyllä yhtään nälkä mutta hyvin ne upposi.

sixpacksixpacksixpack
Makunautintoja ravintola sprinklerikeskuksessa

Matka-ase, spork
Kahvia termarista junaa odotellessa

Huomenna kunnon selkäsauna, ohjelmaan tuli yksi raskas liike lisää ja sitten vielä loppupumppailuksi pullover.

Ps. HAIN KISAKENGÄT POSTISTA!!

5 kommenttia:

 1. go Mallu! kisakengistä kuvaaaaaa ! t. Mertsi =)

  VastaaPoista
 2. Mä salaa kyttäilinki soutulaitteelta ku etukyykkäsit ;) Mun mielestä etukyykky on tosi hankala, jos on hiki ku se tanko vaan valuu olkapäiltä :D Ja sit irtoo myös nahka :D "Veto/porrasjuoksutreeni", tuskaa mut silti siistii :)

  VastaaPoista
 3. Noora: Ei se valu jos työntää koko ajan kyynärpäitä ylöspäin ja puristaa sen tangon peukalon ja etusormen väliin! ;) Eikä oo koskaan kyl nahka irronnut :D Sulla on ollu aika HC etukyykyt! Mä meen juoksee kirkkopuistoon portaita :D

  VastaaPoista
 4. voi veljet tota sun vatsaa!
  ihan mieletön eräjorma susta on myös kuoriutunu..

  VastaaPoista

HYMYILE! Koska olet upea :)