Sivut

perjantai 31. elokuuta 2012

Kirjaston täti

Eilen minusta tuli nainen! Kävinpäs laitattamassa monen mielestä turhamaisuuden huipentuman, eli ripsipidennykset. Tämä siksi, että a)  Kauneushoitola Bellamar lähti kanssani pienimuotoiseen yhteistyöhön  b) luulen säästäväni aamuisin aikaa, ja c) luulen niiden helpottavan mun elämää. Ensimmäisen yön jälkeen nää tuntuu oikein kivalta. Ja huomasin että nää vähän lepattaa kovassa tuulessa kun olin Niilon kanssa lenkillä. Olen yön aikana alitajuisesti varonut kääntymästä kyljelleni tai vatsalleni, ja heräilinkin aina välillä tarkastamaan että makaan selälläni. Liima ei tunnu ärsyttävän silmiä yhtään, eikä nämä muutenkaan tunnu mitenkään oudoilta.

Meleekoset räpsyttimet
Yhteistyötä minun kanssani tekee nyt siis Kauneushoitola Bellamar. Ihana, pieni ja siisti putiikki Vesijärvenkadulla. Kristiinalta saa todella miellyttävää ja ammattitaitoista palvelua rentouttavassa ilmapiirissä.

Ripsien laitto oli aamulla klo 9. Sen jälkeen täytyy 24h olla hikoilematta, kastelematta niitä, menemättä saunaan jne. Räpsyttimien laitto ei käy hyvänä tekosyynä (ainakaan mun treenimoraalille) ettei ehtisi salille, vaan asetin herätyskellon soimaan klo 05.00, ja lämmittelyn aloitin salilla vähän yli seitsemän. Pari tuntiahan olis hyvä olla hereillä ennen treeniä varsinkin jos selkä rasittuu, ei ole sitten välilevyt ihan kuivat ja selkä jumissa. Enpä olekaan ikinä ihan noin aikaisin ollut salilla. Jalkajumppa oli vuorossa, pidempää sarjaa eli 15+ toistoja, tarkoituksena hapottaa reisiä niin maan perkuleesti. No onnistuihan se noin aamutuimaankin kun unohdetaan tekosyyt! Hirmunen hiki, ja hyvä treeni.

Alkuviikosta treenasin tiistaina rintaa ja tein vetojuoksureenin, ja keskiviikkona oli selkä-hauis-vatsa treeni. Rintapäivässä on myös vatsoja, ja nyt on kyllä masupalikat kipeät. Treeni meni muutenkin tosi kivasti, ja on kyllä tissitkin jumissa. Salilta sitten tuttuun tapaan heitin repun kotiin ja käpyttelin kirkkopuistoon juoksentelemaan. Päätin tehdä vaihteeksi vetoja, ja voi tsiisus se on kovaa hommaa! Juoksin täysiä pikajuoksutyyliin päkiöillä sellasta n.70-80m pätkää (oon todella huono arvioimaan matkaa), ja jo muutamien vetojen jälkeen alko olla etureidet todella hapoilla. Kymmenen minuuttia pystyin juoksemaan vetoja ja toiset 10min oli pakko loikkia portaita. Huhhuh, kyllä patukat kiittää. Joku mies istuskeli siinä puiston penkillä ja ihmetteli ku kirmailin aina edestakas sen ohi ja pysäytti sitte mut rappusissa ja kysyi että mihkä mä oikeen treenaan. Sanoin että body fitness kisoihin niin se kyllä viuhahti siltä ihan ohi; hymyili hölmistyneesti ja kertoi että sen luokalla oli joskus ylä-asteella (kaveri oli jotain 40v) pikajuoksija. Keskiviikon selkäjumppakin kulki tosi mukavasti, todella hyvä tuntuma oli. On se kumma jos ei ala latsit kasvaa! Ei oo nyt yhtään treenikuvia.

Oon intoutunut tässä "kesäloman" aikana myös lukemaan kirjoja. Luin jo Nälkäpelin, ja kirja on kyllä parempi kuin elokuva. Tällä hetkellä lueskelen Jens Lapiduksen teosta Siisti kosto (Aldrig fucka upp). Se on Stockholm Noir trilogian toinen osa. Mun oli pitänyt mennä kirjastoon lainaamaan se jo monta viikkoa, olin oikeen hyllynkin kirjottanu ylös. En koskaan päässyt sinne asti, mutta onneks löysin sen kirpparilta ja äippä osti sen mulle hintaan 4e. Ensimmäisestä osasta Rahalla saa (Snabba cash) on tehty myös leffa, mutta se oli tosi huono. Kirja sensijaan aivan loistelias. Mikäli kiinostaa Tukholmaan sijoittuva rikoskirjallisuus joka tuntuu hyvinkin todelliselta, suosittelen lukemaan. Voi kun jaksaisi yhtä innokkaasti lukea myös koulukirjoja...

Tänään on lepopäivä, ja viimeinen työpäivä Gazozilla. Huomenna alkaakin sitten narikkahommat a'la Tivoli 22-04. Tulkaahan moikkaamaan! Viikonloppuna luvassa myös treeniä tietennii.

Ps. Ei kukaan haluis ottaa koiraa hoitoon/vaihtaa kissaan? Niilo on ollu taas ihan pain in mi arse...

1 kommentti:

  1. no ny o kyllä meleekoset pölyhuiskat teitin simmuissa!!

    VastaaPoista

HYMYILE! Koska olet upea :)