Sivut

maanantai 27. elokuuta 2012

Maanantaikappale

Maanantaita! Viimeinen "kesälomaviikko" pyörähti käyntiin. Perjantaina viimonen päivä kesätöissä, ja viikon päästä paluu koulunpenkille! Huippua. Ihan sairaan siistiä mennä takas kouluun. Viimeinen täysi kouluvuosi alkaa. Ensi vuonna tähän aikaan pitäisi olla jo opinnäytetyö siinä vaiheessa, että joulukuussa voi sanoa sosiaali- ja terveysalan laitokselle soronoo. We'll see about that ja paljon on hommaa vielä, mutta yli puolet opintopongoista on jo plakkarissa. 

Perjantaina oli selkähieronta. En itkenyt! Eli joko sietokyky on kasvanut, tai selkä ei ollut niin pahasti jumissa. Ehkä molempia, ja jalkahieronnan rinnalla selkähieronta tuntuu lähes hipsuttelulta. Kysyinkin että hierotko sä kunnolla kun ei meinaa itkettää, niin rautanäppi vastasi että paikoitellen paljon kovempaa ku jalkoja. 

Lauantai aamuna luovutin Niilon kasvattajalle näyttelyä varten. Tapansa mukaan poika suorastaan ui asvaltilla kun huomasi mihin ollaan menossa. Tämän jälkeen kotiin syömään aamupalaa, ja äiti tuli hakemaan mustikkaretkelle klo 09.00. Koko reissu kesti kuusi tuntia, ja marjaa kertyi suunnilleen 8 litraa, ja pussillinen kanttarelleja päälle! Ei huono reissu todellakaan. Mukana metsässä jolkotteli meidän sienestäjäkoira Eve. Äitin piti välillä hätyytellä sitä pois isojen mustikoiden luota, se nimittäin söi siellä suoraan varvuista marjoja. Se myös löytää sieniä kun sille antaa hajun, se vaan saattaa syödä nekin jos et ehdi hätiin... Kylläpä väsytti kun metsästä vihdoin pääsin kotiin, oli pakko nukkua päiväunet että jaksoi lähteä salille. Rankkaa hommaa toi marjojenpoiminta. Varsinkin kun mustikat on niin pieniä, että ämpäri täyttyy hi-taas-ti... 

Nippe uiskentelee
Lounasta metsän siimeksessä

Kanttarellikoira Eve
Oli hyvä keli, ja rauhallinen metsä

Tässä vasta alkupaloja
Reipas marjanpoimija

MUSTIKKAAA
Kanttarellia ja valkuaisia
Päikkäreiden jälkeen piti kerätä itsensä ja lähteä treenaamaan olkapäitä ja ojentajia! Olin kysynyt salilta luvan tuoda kaksi kaveria tutustumaan salille mun kortilla. Triplasettiä olkapäille ja supersarjaa ojentajille. Nopeesti on treeni tehty noilla tripla- ja supersarjoilla, ja hyvä syke! Alkuun oli vähän hakemista taas painojen kanssa, ens kerralla vieläkin kovempaa. Iltapalaksi paistelin valkuaisten kanssa kanttiksia, josta kuva yllä.

Dippaillaan
Kiva pallea, happea selkeesti inessä

Lissee löylyä ojentajille
Sunnuntaina käytiin tyhjentämässä kirppispöytä, enkä oo ikinä jääny niin paljoa voitolle! Pöytävuokran jälkeen mulle jäi käteen rapiat 160 eugenia, eli melekonen myynti! Kalleimmat tuotteet  mulla maksoi kokonaista viisi rahaa, joten halvalla lähti. Kyllä ne kaupaksi menee, kun on hinnat kohdallaan. Toivottavasti muutkin myyjät hoksaisivat tuon... Vaikka olisi kuinka merkkituote ja vähän käytetty, kirpputori on kirpputori. Idea on, että siellä tuotteet maksavat vähän. 

Illalla käytiin taas jumpalla, vuorossa oli takareidet. Vähän lässähtänyt treeni. Fiilis meni jo alkuunsa, kun salilla hääräsi taas "mörkö". Se kaveri haisee niin pahalle, ettei sen jälkeen voi mennä mihinkään laitteeseen tai penkkiin tekemään, koska se haju tarttuu siihen pehmusteeseen liian pitkäksi aikaa. Ja eikös se ollut rimpuilemassa siinä parhaimmassa jalkaprässissä, joten oli tyydyttävä vipuvarsiprässiin. Se taas on säädetty keskiverto miehen liikkuvuudelle, ei lyhytkoipiselle pikkulikalle. En saanut kunnon venytystä aikaiseksi ala-asennossa, koska se ei liikkunut enempää. Se on myöskin huomattavasti kevyempi kuin tavan prässi liikutella, ja siihen joutuu laittamaan ainakin 60kg enemmän painoa. Tätähän mä en hoksannut ja lähes kaikki sarjat meni etsiessä sopivaa painoa. En saanut esiväsytettyä jalkoja kunnolla ja vetoremmitkin unohtui kotiin. Tämä taas tuotti hankaluuksia käsipainojen kanssa muissa liikkeissä kuten askelkyykkykävelyssä ja yhden jalan boxille nousussa. Tekis mieli sanoa salin respaan että huomauttaa sille "mörölle" seuraavan kerran henkilökohtaisesta hygieniasta ja treenivaatteiden pesemisestä... 

Tyhmä vipuvarsiprässi
Kapealla asennolla varmaan ihan ok
Siinähän se viikonloppu olikin taas taputeltu. Ja se oli viimeinen vapaa viikonloppu taas pitkään aikaan. Ensi viikon lauantaista lähtien yöt nimittäin vierähtää Tivolissa ja välillä Armaassa asiakaskohteluhommissa. Ei muuta ku potku uuteen viikkoon, huomenna vuorossa rintaa ja juoksureeniä. Torstaina onkin vuorossa yks kiva homma uuden yhteistyökumppanin kanssa, tästä lisää sittemmin!

4 kommenttia:

 1. voi sinä senkin lyhytkoipinen pikkulikka, oot ollu taas niin reipas että! :)

  VastaaPoista
 2. No nyt täytyy itsekin kyllä sanoa että olin aika reipas :D Kyllä se vaatii vähä kenttäkestävyttä (ja hermoa) toi mustikan kerääminen.

  VastaaPoista
 3. Onko tää mörkö sellanen mustaan menevä rastapää? Käy nimittäin myös mun kaupassa........ On ilo palvella !

  VastaaPoista
 4. Mörkö myös treenaa "kovaa" - meneeköhän ensiksi rikki itse mörkö vai laitteet...

  VastaaPoista

HYMYILE! Koska olet upea :)