Sivut

maanantai 10. syyskuuta 2012

Messuemäntä koomassa

Huh mikä viikonloppu takana! Oli vitness messuja ja öitä töissä. Treenaamaan ei ollut viikonlopun aikana mitään asiaa, saati koneelle näpyttelemään blogipäivityksiä tai kouluhommia.

Perjantaina pääsin siis kolmelta koulusta ja syyhkäsin fillarilla kotiin. Yritin nukkua päikkäreitä siinä onnistumatta, koska stressasin jo valmiiksi siitä etten saa vkloppuna nukuttua tarpeeksi. Yöksi sitten Tivolin narikkaan laittamaan takkia naulaan. Nukkumassa olin la aamu viiden aikaan, ja herätys oli 08.15. Suihkuun ja naamari kuntoon, ja ei muutaku messuilemaan! Olin siis Dcoren osastolla, jotku saattoi ehkä nähdäkin mut! Siellä yritin tsempata kovin, mutta välillä havahduin siihen että seisoin suu auki ja tuijotin jonnekin kaukaisuuteen.

Väsynyt taistelija
Messupose

Uusi ihana lenkkipipo Biancaneveltä

Lauantaina lähdin messuilta siinä neljän aikaan kotiin päin. Söin kotona ja yritin taas nukkua päikkäreitä, mutta uni ei meinannut tulla. Tunnin ajan sain nukuttua katkonaista unta ja sitten pitikin jo nousta ja lähteä tällä kertaa toiseen ravintolaan laittamaan takkia naulaan. Kyseessä on varttuneemmalle väelle suunnattu tanssiravintola, ja ilta oli kuoleman hiljainen. Väsytti, ja koska ei ollut tekemistä, alkoi väsyttää vielä enemmän. Sieltä kotiuduin noin kahden aikaan, ja äkkiä pää tyynyyn. Yöunta tuli semmonen 5 tuntia, koska aamulla piti taas lähteä messuille. Kyyti saapui 09.15 että saadaan alkukilpailuihin liput ja kohtuu hyvät istumapaikat. No saatiinhan me, ja alkukilpailujen jälkeen meikä stondaili taas Dcoren osastolla, ja koomailin pahemmin ku lauantaina...

Kauppa kävi ja jengi taisi olla ihan kiinostunut uudesta merkistä. Esittelen tuotteita toisessa postauksessa sitten! Kolmelta alkoi finaalit, ja paikat jotka saatiin kun mentiin kisa-alueelle sisään puolta tuntia ennen, ei olleet kovin kaksiset. Joku muukin oli äkännyt että kantsii olla ajoissa liikkeellä. Näki sieltä kuitenkin muutakin ku edessä olevan niskan. Kyllä taas sai motivaatiota treenata ja kisakuume senkun nousee! Sieltä kun lähdettiin kotiin päin, oli aika väsyny likka. Onneksi tänään ei ollut koulua, vaan etäopiskelupäivä. Käytiin tekemässä ryhmätyötä ja oltiin sovittu treffit klo 12. Sai nukkua kunnon yöunet ja käydä Niilon kanssa kunnon lenkillä aamulla. Kävin tänään treenaamassa olkapäitä ja ojentajia, ja oli ihan mieletön pumppi! Tein arnold pressiä, siinä olis ehkä voinut olla koko ajan isommat käsipainot, sen verran oli voimaa tänään. Tein vikat ihan piippuun asti, oli triplasarja päivä!

Arnold pressiä
Tässä liikkeen alkuvaihe

Painot rinnalla
Ja käännetään sivukautta punnertaen ylös

Näköjään hapotti
Tiukkoja vipareita

Ja vielä perään pystysoutua
Rankkaa

Laitan pari kuvaa myös viime viikon selkä ja jalkareenistä, en jaksa nyt enempää tarinoida koska kohta pitäs olla tutimassa, huomenna on koulupäivä!

Alataljaa
NONNIIN POEKA!

T-kulmasoutua
Alhaalta asti

Etukyykkyä
Painaa

Sissyt perään superina
Etureisillä ylös
Nyt tekemään iltapuuhia että pääsee ajoissa nukkumaan!

1 kommentti:

HYMYILE! Koska olet upea :)