Sivut

maanantai 8. lokakuuta 2012

Rohki rankka viikonloppu

Maanantaita! Tänään olikin poikkeuksellinen päivä ja kävin salilla kaksi kertaa. Puolen päivän aikaan kävin tekemässä rinta-olkapää-vatsa jumpan, josta suoraan polkasin urheilukeskukseen juoksemaan rappusia. Ilma oli mitä parahin, eli vettä tuli kuin vanhan ystävämme Esterin takapuolesta. Monelta olis varmaan jäänyt menemättä... Uusi H&M:stä tilattu softshell takki piti yllättävän hyvin vettä, mutta kuumahan se päällä tuli. Nyt iltasella kävin vielä harjoittelemassa t-kävelyä, asentoja ja venyttelemässä.

Viikonloppuna oli vain yksi työvuoro, ja yksi treeni. Perjantai oli siis lepopäivä, eikä tarvinut mennä yöksi töihin. Tulikin nukuttua ihanat 9 tunnin yöunet, ja lauantaina käytiin sitten treenaamassa. Olkapäät ja ojentajat oli vuorossa. Pitkästä aikaa tahmeeta. Pystypunnerrus oli jotain todella voimatonta. Oli hyvinkin likellä etten turhautunut ja pilannut sillä koko lopputreeniä. Irvistelin itsekseni ja kuuntelin hyvää biisiä repeatilla että fiilis vähän nousisi. Pienensin sitten vähän muidenkin liikkeiden painoja ja loppuviimein oli oikeen muikea pumppi olkapäissä ja ojentajissa.

...
Näin tiukkaa se oli
Lauantaina käytiin aamusella taas pojan kanssa metsässä vähän keppiä jahtaamassa, oli taas ihana syksyinen auringonpaiste! Illalla kävin vielä pidemmän lenkin ja nautin syksyn pimeydestä ja illan hiljaisuudesta. Ihan parasta kun ketään ei oo missään ja saa kävellä katulamppujen valossa. Mä oon syksyihminen! Oli ihan huippu työvuoro Tivolissa. Naurettiin ja pidettiin hauskaa. Tehtiin vähän töitä siinä sivussa. Kirjotettiin asiakkaille narikkaohjeet. First of all; ÄLÄ KITISE! :D Katotaan kauan ne saa olla siellä seinällä...

"Äiti saako jo mennä..."
Lauantaina töihin lähdössä

Kun poistut ravintolasta...
Kun tulet ravintolaan...
Sunnuntaina piti herätä TAAS aikaisin. Vuorossa oli paremman puoliskon tädin 60v. juhlat. Hyvän ruoan kiilto silmissä sinne tietysti mentiin, eikä petytty. Niin, että pitikin taas syödä. Ja nimenomaan sitä ruokaa vedin ihan villinä. Oli niin hyvää kalaa ja lihapullia ym. Kakkukin oli hyvää mutta sitä söin vain yhden palan. Ei kyllä sellasen tankkauksen jälkeen ollut salille mitään asiaa, ja juhlissakin meni sen verran pitkään, ettei enää jaksanut kun yöunetkin jäi vähäiseksi. Tiesin, että huono reeni olisi tullut. Lepäiltiin sitten ilta mahat pystyssä kotona :D Viime viikolla tuli muutenkin herkuteltua vähän useampana päivänä jotain pientä. Nyt ruotuun taas ja seuraavan kerran herkkuja luvassa syyslomalla parin viikon päästä, ja silloin onkin viimeset hetken käsillä ennen diettiä. Vois koittaa olla vetämättä överiksi, sen verran huono olo oli eilen... Huomenna tulee taas lepopäivä, koulua on aina 19.45 asti illalla...

Nyt on pakko hehkuttaa myös naisten kisamenestystä IFBB:n maailmanmestaruuskisoissa. AIJAIJAI, upeeta naiset!!! Käykääs kattoon täältä http://bodylehti.fi/.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HYMYILE! Koska olet upea :)