Sivut

torstai 8. marraskuuta 2012

Ihanat kamalat jalkajumpat

Ihan ensimmäiseksi haluan toivottaa tervetulleeksi uudet lukijat! Mahtavaa että liityitte seuraamaan. Teitä on tullut sunnuntain jälkeen lisää vähän alta 20. Huimaa! Ihanaa, kiitos. Me so happy. Sitten päivän tärkeimpään episodiin eli treeniin.

Huh mikä reeni. HUH. Meinasin kuolla. Olisin kyllä kuollut onnellisena. Täytyy sanoa että olin ihan hapoilla. "Pumppi" hackkiin sai laittaa pikkusen lisää rautaa, ja meni yli 15 toistoa siltikin, sissyt perään ja avot! Heinisen likalla naama punotti ja sydän tykytti. Miten voikin nyt kulkea näin hyvin?!

Jalkatreenit jostain syystä "pelottaa" ja jännittää mua etukäteen. Ehkä siksi että vedän ne aina ihan tappiin saakka (niinkuin kaikki muutkin treenit), ja ne on niin sairaan rankkoja että mulla tulee sarjojen jälkeen kyyneleet silmiin. Tuntuu niin pahalta. Hyvällä tavalla. Jaloissa on niin isot lihakset, että ne vaatii sairaasti happea ja just se ehkä tekee siitä niin rankkaa, kun syke nousee aivan pilviin. Oon ehkä sanonut tämän aikaisemminkin, mutta jalkatreeneihin on vähän semmonen viha-rakkaussuhde, enimmäkseen viha :D Tässä video hack-sissy superin jälkimmäisestä ihanuudesta.

video


Pohkeet jumiin
Eilen treenasin selkää. Nyt on selkä melkolailla jumissa, eli perille meni taas. Avustetussa leuanvedossa meni taas enemmän toistoja ku viimeksi, eli seuraavalla kerralla taas vähemmän avustusta. Se kevenee vaan varmaan tässä dietin edetessä kun paino tippuu. Diettikin sujuu tosi kivasti tässä. Ja jumpat kulkee lujaa.

Oon kyllä mestari itseni "kiduttamisessa" :D Tänään oli tuotu sairaan hyvännäkösiä mustikka-voisilmä pullia kahvihuoneeseen. Laitoin sitte nenäni melkein kiinni siihen lautaseen ja otin oikeen pitkän nuuhkasun pullantuoksua ja aloin syömään kanaa ja riisiä. Ihan normaalia on että vähän tekee mieli, jos se tuoksuu aivan ihanalle ja näyttää herkulliselle. Mutta ei se ylitsepääsemätöntä ole, eikä edes vaikeaa. Pelkästä siitä tuoksusta tuli jo tosi hyvä mieli ja sitten vaan ruokaa napaan. Tykkään myös katella kaikkia ruokamainoksia kun niistäkin tulee jostain syystä hyvä mieli. Onpa hassua. Jos ehdin, saatan lauantaina leipasta isänpäivän kunniaksi porkkanakakun, tulee meinaa melko iso poppoo kahvittelemaan meille.

Tiistaina oli rinta-olkapää-vatsa treeni. Rinta ei koskaan oo ollu mun vahvinta osaamisaluetta, joten sitä kyllä pitäs dietin jälkeen sitten kehittää. Mulla on rintalihakset varmasti aika paljon jäljessä, ja heikot verrattuna esimerkiksi olkapäihin. Tai sitten mun tekniikassa on jotain tosi pahasti vialla. Selvinnee varmasti tuokin.

Tasapenkkiä kässäreillä
Vaatii harjoitusta...

Uuh ja ennen joulua on bikinien koristelun suunnittelupalaveri!!! Nyt iltapalalle ja vähän venyttelyä ja sitten nukkumaan. Ihanaa marraskuuta!

1 kommentti:

  1. HUIPPUA Mariliisa, taas sait itestäs revittyä kaiken irti, asennetta on, tsemppistä!! :)

    VastaaPoista

HYMYILE! Koska olet upea :)