Sivut

torstai 22. marraskuuta 2012

Kolme viikkoa ja kolme kiloa

Sen verran on aikaa kulunut dietin alusta ja paino on tippunut tasaisesti. Eilen kävin kuntotsekkauksessa ja treenaamassa Mayor'silla Helsingissä, ja eilen sattui olemaan se päivä kun tasan kolme kiloa on paino tippunut. Wuhuu, saan siis pitää tämänhetkiset ruokani, sillä kaikki on mennyt juuri niinkuin oli suunniteltukin. Ei ole järkeä tiputtaa kaloreita vielä kun näyttää toimivan hyvin. Tehtiin super ihan selkä-hauis jumppa ja vähän vatsoja päälle. Leuanvedot sujuu tosi hyvin vähän kevyempänä, ja kohta varmaan vielä paremmin. Kunnosta tuli hyvää palautetta, ja sain taas niin paljon motivaatiota lisää että voi pojat!

Mulla on kyllä ihan paras valmentaja. Mun mielestä on hienoa, että valmentaja on ylpeä valmennettavistaan, vaikka tässä ei mitään suomen mestareita ollakaan (vielä, hihhih). Ja vielä osoittaa sen ihan julkisesti, eikä vain salin pukkarissa treenin päälle. Sain tänään Katalta ihanan viestin facebook seinälle; Olet kyllä niin valoisa persoona, sinun polkuasi on iloa seurata ja tsempata mukana!!! Ei olisi aamu paremmin voinut alkaa. Silmät ihan sydäminä! Kyllä lämmittää pienen urheilijan mieltä. Kuinka hienoa, että valmentaja näkee mun potentiaalin, ja haluaa panostaa minuun. Se jos joku antaa päiviin puhtia.

Tänään vuorossa oli jo lähes perinteeksi muodostunut torstaipäivän etureisirääkki. Huhheijaa. Jälleen sai laittaa lisää rautaa ja kyllä meni etukyykkendaalen ja sissikyykistely niin perille että. Pitkää sarjaa tänään eli 15+ ja veikkaan että huomenna alkaa tuntua jo. Maanantaina olis sitten jalkahieronta, öh, mitenkähän sitä pystyy... Hieronnan voi tiivistää kahteen sanaan; itku ja tuskanhiki.

Etuskyykkyä
.

Reijenojennuksija
.

Ai vitsit naurattaa joka kerta ku ajattelenki tätä. Normaalistihan taloudessa on asiat varmaan niin että koira tulee herättämään emäntää aamusella että lähdettäis ulos. Meillä tilanne on seuraavanlainen; mä herään 05.15 kelloon, aamuaerolle pitäisi lähteä. Nousen istumaan ja mietin että missähän koira on. Käännyn katsomaan selkäni taakse, siinä se tuhisee kyljellään meidän välissä, pää meidän tyynyjen välissä. Okei se ei herännyt mun kelloon? Tai ei ainakaan avannut silmiä. Tässä vaiheessa minä herätän koiran koskettamalla sen kylkeä,  heilutan hieman ja kuiskaan "Niilo, Niilo lähetää ulos". Niilo avaa silmät ja kattoo mua; ai mitä? Ulos? Sit se venyttelee ja hyppää alas sängystä ja jää olkkarin matolle istumaan ja oottamaan. Välillä se ei edes tuu alas sängystä heti, pitää vielä komentaa et tänne nyt sieltä. On vaan niin koominen tilanne kun emäntä herättää koiran omasta sängystää et hei pitäis lähtee lenkille :D

Huomenna olisi ollut ripsihuolto, mutta päätin nyt että luovun ainakin hetkeksi näistä räpsyttimistä. Eli huomenna onkin ripsienpoisto. Kosmetologin mukaan on ihan hyvä pitää vähän taukoa, että omat ripset elpyy. Nää pidennykset on kuitenkin koko ajan painolastina, eikä omat ripset pääse aivan optimaalisesti kasvamaan. Onneksi ripset on hiusten tavoin uusiutuva luonnonvara, ja pidennykset saa takaisin sitten kun siltä tuntuu! Viikonloppu meneekin silmiä hieroessa, en oo kolmeen kuukauteen hieronut!

Ja ai vitsit kun teitä lukijoitakin on jo ihan huima määrä!! Kiitos kaikille, teette kirjoittamisesta mielekkäämpää, ja matkasta mukavampaa! Kommentoikaa rohkeasti :) Mukavaa loppuviikkoa!

4 kommenttia:

 1. valmennatko ite ketään? :) tai no onks sulla suunnitelmissa sellaista tai kiinnostusta jonain päivänä valmentaa itse muita? varmaan tällä hetkellä on omassa tekemisessä ihan tarpeeksi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valmenna itse ketään. Muutamia kavereita oon jeesannut alkuun; tehny ruokavaliot ja saliohjelmat, ja opettanut tekniikat, ja vetänyt parit ohjatut kovat treenit. Onhan se käynyt mielessä, että olisi joskus kiva itse ehkä valmentaa muutamaa ihmistä :) Kavereiden kanssa ollaan tässä tehty oravannahkakauppoja, oon saanut vastineeksi esim hiusten leikkuuta :D Mun osaaminen ja tietämys ei ehkä ihan vielä varsinaisesti riitä kunnon "valmentamiseen", mutta kyllä mä alkuun uskallan ihmisiä auttaa ja treenejä vetää ja ohjata eteenpäin. Eli vastaus on, kyllä, olen miettinyt sitä ja se voisi olla tosi kivaa jos olisi joskus muutama oma valmennettava/ohjattava! :)

   Poista
 2. Uusi lukija ilmoittelee itsestään :)

  VastaaPoista

HYMYILE! Koska olet upea :)