Sivut

tiistai 20. marraskuuta 2012

Nyt vähän väsyttäis

Huhheijaa mikä viikonloppu takana taas. Pikkujoulukausi on alkanut ja viikonloppuyöt töissä on melko raskaita. Naulakko vaihtoi paikkaa, ja on tätä nykyä niin ahdas, ettei siellä kaksi ihmistä mahdu kunnolla liikkumaan. Yksinkin on hankalaa, sillä takit pursuilee telineistä aivan yli äyräiden ja narikkatiskin ja takkitelineiden väliin jää viisivuotiaan mentävä rako. Telineiden väliin ei mahdu hakemaan viimeisimmissä nauloissa olevia takkeja kun ne ovat täynnä, koska telineet ovat liian lähellä toisiaan. Jatkuva ihmisvirta narikassa ei haittaa, mutta se ettei siellä mahdu tekemään töitä, tekee illasta erittäin raskaan. Muuten kyllä tykkään työstäni aika paljonkin, mistä olen itsekin vähän yllättynyt!

Treenien saralla ei pilven häivää näy, kulkee siis! Nyt en jaksaisi kamalan pitkiä turinoita kirjotella, koska oon aikasta väsynyt. Sunnuntai meni vähän sohlaamiseksi, kun en ollut paistanut kanoja valmiiksi enkä huolehtinut että pakkasesta löytyy broccolimixiä. Olin tehnyt virhearvion että riittää kun sunnuntaina käy kaupassa. Olin väärässä ja piti lähteä heti klo 12 hakemaan pakasteita kaupasta että sain apetta naamariin. Myös muutama muu asia meni aamusella vähän vasemmalla kädellä... Siitä selvinneenä tein eilen ihan törky hyvän takareisijumpan, ennätyspainoilla prässissä, askelkyykkykävelyssä ja penkillenousussa!! Hurraa.

Takareidet kiittää
Huolella 

Keskittyy 
.

Eilen oli eka päivä pitkään aikaan kun olin oikeesti väsynyt. Kolmeen viikkoon ei ole ollut yhtään vapaapäivää, eikä lyhyempää "koulu"päivää, ja se nyt vähän tuntuu. Vielä olis kaksi viikkoa jaksettava painaa ilman vapaata ja sitten on vapaa viikonloppu! Aion vaan levätä ja käydä treenaamassa.

Lauantaina tein ihan huikeen olkapää-ojentaja treenin ihanan Miran kanssa. Mira teki olkapäiden jälkeen rintaa ja mä jatkoin tuttuun tapaan ojentajilla. Sain Miralta myös hyviä vinkkejä anatomisiin asentoihin, hyvä tästä tulee! Kiitos treeniseurasta ja tsempistä!

Triplasarjan eka liike
Kevyttä on

Alas menossa tai ylös tulossa
Huipulla supistetaan

Kick back superina dipin perään

Eilen oli rinta-olkapää-vatsa treeni, ja tasapenkkiä tangolla. En oo varmaan (hups) vuoteen tehnyt. Oli vähän outoa aluksi mutta ihan hyvin se meni! Siitä ei saatukaan kuvia koska kamera jumahti.

Flyes 
Hallitusti alas ja hyvä venytys

Viparit eteen
.

Sivuviparia kulmassa
.

Yritin jo eilen illalla laittaa tätä postausta, mutta blogger prakas enkä saanut kuvia lisättyä. Ihanaa alkanutta viikkoa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HYMYILE! Koska olet upea :)