Sivut

perjantai 16. marraskuuta 2012

Sitä sun tätä, enimmäkseen sitä

Vapaa viikonloppu. Sanayhdistelmä joka ei kuulu mun sanavarastoon enää. Kolmatta viikkoa mennään ilman yhtäkään vapaapäivää. Kaksi vielä jäljellä. Kyllä nuorena jaksaa! Ei kyllä aina välttämättä jaksa. Paitsi nyt jaksaa, yllättävänkin hyvin! Se on varmaan tää dietti ku vetää pään sekasin, ihan into piukassa painaa menemään. Blogini on saanut taas uusia lukijoita, tervetuloa kaikki ihanaiset!

Selkää, hauista ja vatsoja treenasin keskiviikkona. AIJJETTÄ! Leukoja sai vedellä enempi kuin viimeksi, mavessa tein ennätyspainoilla sarjat ja muutenki todella hyvä tuntuma selässä. Hauiskäännötkin sujui paremmin kuin pitkään aikaan. Hyväksyttäköön tämä tilanne nyt, sen verran kesti viimeksi sitä treenien takkuamista, että olen vain niin iloinen kun kulkee! Niin kuin Mertsi viisaasti kertoi, et sitku kulkee ni sil elää j****auta pual vuatta! Tein pitkästä aikaa kapeaa alataljaa ja nyt on trapezius ja rhomboideukset niin jähmeenä. Miks tekstiin ja kuviin tulee tommonen väli... Interwebs 1, Marsa 0.
Jaaa lähtee
Ohh alkaako persekin ottaa vähä muotoa?

Jaaa venyy
Lavat piukasti yhteen

Oho, onko se sittenkin hauis...

Eilen oli vuorossa etujalat ja pohkeet. On kyllä menny stroganoffit hyvin reiteen. Ehkä ei mennyt hack kyykky ihan niin voimakkaasti kun olin ajatellut, mutta hemmetin hyvä reeni silti! Tosi hyvin sain puristettua toistot etureidellä joka liikkeessä, ja kyllä taas tuntee tehneensä. Oon saanut muuten olkapäätkin tosi kipeäksi, ei oo pitkään aikaan ollut näin pitkään ja kovaa domssia olkapäissä. Hyvä merkki.

Kyllä reijessä dunduu!
Puristaen ylös, paino kantapäillä

Yhden jalan vitut... siis askelkyykky
Paino edelleen kantapäillä

Harjottelua on nyt takana kolme viikkoa. Vastahan se alkoi ja nyt ollaan jo puolivälissä. Kohta alkaa vasta päästä vauhtiin ja sitten se jo loppuu. Koulu raivostuttaa nyt parin asian takia vähän isommalla kädellä, mutta en anna sen haitata sitä mikä on ykkösroolissa tällä hetkellä, eli dietti ja treenit. Turhaa stressiä on syytä välttää. Onneksi kohta on joululoma.

Dietti rullaa edelleen omalla painollaan eteenpäin tasaisen varmasti, ja mieli on positiivinen ja motivaatio korkealla. Milliäkään en annan periksi treeneissä, enkä grammaakaan ruokapunnituksissa. Veikkaan, että ihan jokainen ei nyhväisi tomaatista sitä 4g siivua pois jos se painaa 54g ja ohjeessa lukee 50g. Huolella Mari, huolella. Hyvä tulee kun tekee just eikä melkein niinkuin ohjeissa lukee. Eikä se aiheuta mulle minkäänlaista päänvaivaa. Olen tottunut punnitsija joten tää on helppoa ku heinänteko! Jos osaa tehdä heinää. Ja minähän osaan.

Nyt on päiväunien aika, sillä meen vielä yöksi töihin, niinkuin kaikkina muinakin perjantaina (ja lauantaina tietty). Ihanaa viikonloppu kaikille! Toivottavasti vietätte sitä mukavammin kuin minä!

2 kommenttia:

  1. Mwawwahahhaha :D Mää repesin tolle "yhen jalan vitut" :D En ookaan näemmä ainoa, joka VIHAAVIHAAVIHAA kaikkia askelkyykkyjä ja jokaikistä variaatiota niistä, haha! Persaus kiittääkin sit askelkyykkyantipatioista olemalla kasvamatta. Höh!

    http://rautarusetille.blogspot.fi

    VastaaPoista

HYMYILE! Koska olet upea :)