Sivut

maanantai 24. joulukuuta 2012

Kaikkien aikojen joulu

Tästä joulusta voin sanoa, että se todella on mun tähänastisen elämäni kaikkien aikojen joulu. Jouluruoat, suklaat, sekä kolmen päivän vapaat jäävät välistä. En ole koskaan aiemmin ollut joulupäivänä tai tapaninpäivänä töissä, mutta tänä jouluna menen molemmiksi öiksi töihin. Erityisesti nyt kun kisat ovat tulossa, on tehtävä paljon töitä, että saan rahoitettua projektini. Hyvässä lykyssä saattaa jäädä myös vähän ylimääräistä taskun pohjalle. Tähän touhuun ei ihan opintotuet eikä muuten opintolainatkaan riitä. Pyysin tammikuun ensimmäisen viikonlopun vapaaksi, niin on melkein kokonainen viikko sitten ihan vain lomailulle ja rentoutumiselle, sekä tietysti treenaamiselle.

Mitä tulee joulunajan ruokailuihin (tästä kyseltiinkin :)), niin kisadietin ruokavaliolla mennään. En pyytänyt cheattipäivää, enkä sitä oikeastaan tarvitsekaan. Kalorit mulla on edelleen samat kuin millä aloitettiin, koska kunto on edennyt hienosti ja paino tippunut niin hyvin. Huomenna (tai oikeastaan tänään, eli jouluaattona) saan syödä ylimääräisen kaurapuuron (omasta toiveesta kaura eikä riisipuuro) heralla ja marjoilla, ja se vasta on jotakin! Eikä ole edes treenipäivä. Kyllä voi ihminen tulla pienestä iloiseksi. Myös joulupäivänä ja tapaninpäivänä listalta löytyy ylimääräistä puuroa, tosin palautusjuoman tilalla treenin jälkeen.

Torstaina kävin Helsingissä valmentajan kanssa treenaamassa etureidet ja pohkeet. En nyt oikein keksi mitään sanaa joka pystyisi kuvailemaan mun tuntemuksia treenin aikana. Perille meni, ja vaakahackissa päästin ainakin niin hirveitä ääniä, että kai siellä yksi jos toinenki peitti korvansa... Etureidet on vieläkin vähän arat, ja takareidet myös, mikä haittaisi vähän tämänpäivän takareisijumppaa. T-kävelystä ja asennoista sekä kunnosta tuli tosi hyvää palautetta, ja kaikki on just niinkuin pitääkin. Asenne, motivaatio, kunnon eteneminen, kaikki hyvin! On niin hieno tunne, kun valmentaja on tyytyväinen ja antaa hyvää palautetta. Ja mikä tärkeintä, olen itsekin tyytyväinen. Jätin myös samalla reissulla bikinit ammattilaisen hoiviin koristeltavaksi, tulee niin hienot!!!

Eilen kävin treenaamassa olkapäitä ja ojentajia kahden viikon tauon jälkeen (sairastelun takia jäi viime viikolla välistä). Tuntuma oli todella mojova, tein triplasarjaa ja ojentajille superia. Kahden viikon tauon jälkeen oli odotettavissa että voimat ei oo kohdillaan, mutta tuntuma oli todellakin sitäkin parempi.

Arnold pressiä
Aijai

Mulla on ainakin ulospuhallus hallussa...
Viparit perään istuen

Lähtee
Vielä pystyy soutaa

Penkkidippailua


Perus pakarakuva tähä loppuu
Oon iteki vähän hämmentyny noista reisistä

Tänään käytiin anoppilassa kylässä. Tarjolla oli jos jonkinlaista jouluruokaa, suklaata ja puolukka-kinuskijuustokakkua. Mun ruoka-aika ei sattunut samaan aikaan, joten mä katselin pöydän päässä kun muut söi ja nautin tuoksuista. Multa ei tarvitse kenenkään pyydellä anteeksi herkuttelua, tai sitä että muut syö ja mä en. Tämä on täysin vapaaehtoista, eikä muiden tarvitse kärsiä siitä että mä olen dietillä. Että pitäisi jotenkin omia syömisiään tarkastella tai muuttaa. Toivon kaikkien kuitenkin ymmärtävän että tämä on kilpailusuoritus (tavallista pidempi vain, ei mikään satasen juoksu), eikä kenenkään pidä myöskään pahoittaa mieltään siitä, että en valitettavasti maista nyt kalkkunaa tai kakkua edes pientä palaa. Takareisitreeni venyi kyläilyn vuoksi myöhäiseksi. Tosin yörytmillä se oli ihan perus iltakuuden treeni. Energiaa ei jotenkin ollut, ja jalat vieläkin hellänä torstaisesta rääkistä, joten ei se ihan tuubiin mennyt. Tuntuma taas täysi kympsi, mutta voima oli vähän hakusessa. Kyllä se takareisille ja pakaroille meni (hehheh, reisille meni) silti enemmän kuin vasemman käden hauikselle. Huh. Huomenna lepopäivä ja äitille lepäämään.

Boxille nousua
.
Kyläilemässä
Perushyvä treeniaika!
Nyt keittelen vielä riisit huomista odottamaan, meen suihkuun ja sitten iltapalaa ja nukkumaan! Ihanaa, rentouttavaa ja rauhallista joulua kaikille!!! Nauttikaa olostanne.

Ps. Oon saanut taas monta uutta lukijaa, Kiitos, ja tervetuloa!!! :)

Jouluista maisemaa aamulenkiltä
Niilo toivottaa kaikille riemukasta joulua!

4 kommenttia:

HYMYILE! Koska olet upea :)