Sivut

lauantai 29. joulukuuta 2012

Voi olla hyvää tai sitten ei niin hyvää

Nyt on ollut vähän kiukkua ilmassa. Pari päivää ollut turhautunut olo. Tavarat on putoilleet käsistä, ruoat lennelleet pitkin lattioita, Niilo tötöillyt lenkeillä... MWAH. Onneksi ensi viikon saa vain ja ainoastaan olla. Käydä treenaamassa, ja levätä siihen päälle. En aio sopia mitään menoja, koska tällä hetkellä kaipaan vain rauhaa. Oleilua. Jos jokaiselle päivälle sopii jotakin puuhaa, on viikko kulunut ennenkuin huomaakaan. Siksi aion nyt vain levätä, että jaksan painaa täysillä dietillä ja koulussa. Nyt on kyllä jo hyvä mieli. Kiukkupäiviä tulee ja menee.

Ensi viikon perjantaina on ensimmäinen hiilaritankkaus, ja mikä sen ihanampaa kuin nauttia tankkauspäivästä; täysin vapaa. Ei treeniä, ei töitä, ei koulua. Vaikka kalorit ovatkin vielä suht korkealla, alkaa tuntua siltä, että paukut alkavat pikkuhiljaa huveta. Diettiä on takana paria päivää vaille yhdeksän viikkoa, ja paino on tippunut melko tasaisesti tätä viikkoa lukuunottamatta. Tankkaus tulee siis enemmän kuin tarpeeseen. Tänään sain tankkausohjeet, perjantaita odotellessa!!!

Torstaina etujalkoja. Reidet on kipeät, eli kyllä se kohteeseen on mennyt. Sarjapainot on vähän tippuneet hack kyykyssä. Aluksi meinasi vähän pinna niminen hermo olla pinteessä, kun ei meinaa pääkoppa hyväksyä sitä että jalkareeneissä ei tästä eteenpäin enää välttämättä ennätyksiä tehdä, sillä energiavarastot alkavat olla tyhjät. Kehon paino on tippunut melkein 10%. Toisaalta, olen oppinut koko ajan vain enemmän ja enemmän tekemään liikkeet todella puhtaasti, joten käänsin asian ilokseni, ja ajattelin että ehkä olen vain oppinut tekemään hackin niin puhtaasti etureidellä puristaen, että sarjapainot ovat myös siitä syystä vähän tippuneet. Mitä puhtaampi tekniikka, sitä pienemmät painot (ennekuin kehitystä alkaa tulla puhtaalla tekniikalla). Hyvä reeni kuitenkin.

Hack kyykkyä
Per... NOUSEE

Sielä ne muhkurat...

Ojennusta
Supista

Vähän harmitti
Kuvat meni vähän tyhmästi, blogger voitti taas... Interwebs 2, Marsa edelleen 0.

Eilen kävin tekemässä aamuaerobisen ja harjoittelemassa t-kävelyä ja asentoja yhden ihanan fitnesslikan kanssa. Kävely on nyt just sen 30 sekuntia, joten ei muuta kuin kuviot lihasmuistiin!

Tänään treenasin olkapäitä ja ojentajia. Sain salille seurakseni ihanan Raivon eli rakkaan ystäväni Marjan. Me erimunaiset kaksoset kun ollaan samassa paikassa, niin siitä ei meteliä puutu. Ollaan molemmat sen verran kovaäänisiä ja sekopäisiä että voi luoja... Raivo napsi myös vähän hyviä dioja reenin ohessa, ja sen jälkeen tultiin meille värjäämään mun metrin mittainen tyvikasvu piiloon. Nyt on good hair day ja hyvä oli jumppakin. Ja jutut oli taas tuttuun tapaan aivan poskettomia... Kiitos Raivo, oot super!!

Vipareita
Himmee pumppi!

Lasien korjaus sarjojen välissä, pakollinen
Pystysoutua

Kick back

Luin töissä keskiviikkona Eniten vituttaa kaikki kirjaa, ja nyt on pakko laittaa katkelma sieltä. Kategoria on Luokatonta kuraa.

Paskat päivät
Top 7 -listalta löytyvät ma, ti, ke, to, pe, la, ja su. Näistä esille voisi nostaa erityisesti lauantait, jotka järjestään vituttavat siksi, että seuraavana päivänä on sunnuntai, jolloin ajatus maanantaista pilaa vähintään seitsemän päivää eteen- ja taaksepäin. 

Näi o :D
 
Ostin joskus ton kirjan cdon.comista, kun tilasin jotain levyä. Oli pakko, koska se makso vaan jotain viis euroa enkä voinut vastustaa. Huippuhauskoja juttuja (ei tosikoille)! :D Ihan mulle soveltuva kirja, päivä paranee aina ja naurattaa. Kenellään ikinä paskoja päiviä? Huumorilla hei. 

Nyt on ruoka-aika, ja sitten lähdenkin töihin. Mukavaa viikonloppua, ja mahtavaa uutta vuotta (jos en sitä ennen enää kirjoita) kaikille ihanille lukijoille, ja tällä hetkellä juuri sinulle joka luet tätä! Kiitos kaikille teille, joita mun jutut jaksaa kiinostaa, ootte mahtavia ja just siks tätä on kiva kirjoittaa!! Voimia ja uutta treeni-intoa uuteen vuoteen!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Haasteeseen vastattu :), tosin olen vätys enkä keksinyt 11 kysymystä :( Kiitos!

      Poista

HYMYILE! Koska olet upea :)