Sivut

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Yöihminen

Joululoma, ja nyt tuntuu oikeasti siltä että on vähä lomaa eikä pelkästään töitä. Kahtena ekana kouluvuonna olin koko joululoman päivätöissä. Nyt kun teen vain narikkatöitä, ei tarvitse mennä joka päivä töihin. Tänään menen yöksi, ja perjantaina ja lauantaina. Tuntuu, että päivät kestää tosi pitkään, kun ollaan menty yörytmillä ihan tarkoituksella. Yhdeltätoista ylös ja kolmelta viimeistään nukkumaan. 16h hereillä, niinkuin keskivertopäivään kuuluu. Ihanaa kun saa vain olla. En jaksa edes ajatella mitään kouluasioita. Opinnäytetyönkin aion ottaa murheekseni vasta loman jälkeen. Keskityn nyt treenaamiseen ja tukkoisuuden selättämiseen.

Olen siis edelleen vähän tukossa. Kävin kuitenkin eilen treenaamassa rintaa, olkapäitä ja vatsoja, ja treenin päälle t-kävelyä ja asentoja. Treeni kulki tosi hyvin, eikä tullut ollenkaan kipeä olo. Lima on ollut lähinnä kirkasta (ei pitäisi olla tulehduksia siis), aamuisin on tottakai aika pöhnäinen olo, mutta en oo antanut sen haitata. Treenitaukoa tuli siis viisi päivää. Päätin, että nyt menen jumpalle, koska tää "flunssa" on nyt siinä vaiheessa, että lähtee kun lähtee. Siihen voi mennä viikko, tai kolme viikkoa. Siispä en jää makaamaan, koska se ei tätä todennäköisesti muuta yhtään paremmaksi. Eikä treenaaminen todennäköisesti huonommaksi, koska ei ole ollut kuumetta, eikä mitään tulehdusta. Treenaminen on mulla saattanut viikon levon jälkeen jopa parantaa oloa, kun on saanut "hikoilla pöpöjä pois". Kroppaa pitää kyllä osata kuunnella aika tarkkaan; kannattaako treenata vai ei.

T-kävely treeneistä (maha sisään!)
Gym1:llä peilisalissa

Tänään kävin tyrkkäämässä kunnon selkä-hauis-vatsa treenin. Tosi hyvin kulki, vaikka meninkin aamupalan jälkeen, eli koneessa oli normaalia vähemmän löpöä. Oli pakko tehdä tänään näin, edessä oli vielä ruokien valmistus, punnitus ja pussitus, joka täytyi saada tehdyksi ennen töihin lähtöä. Nyt on taas neljäksi päiväksi ruoat valmiina odottamassa pääsyä mun mahaan. Saatte tyytyä näihin peiliposetuksiin, koska en oo saanut treeneistä kuvia. Meillä on parempi (pahempi) puoliskokin tukossa...

Pakaraa ja reittä vähän
Ihhih

Marsa posettaa
Oon nyt ottanut taas silmälasit käyttöön. En oo koskaan aikaisemmin treenannut ne päässä, enkä voinut niitä käyttää muutenkaan ripsipidennyksien kanssa (koulussa pidin niitä nenällä), koska ripset hinkkas koko ajan linsseihin. No nyt kun ei ole pidennyksiä, olen taas totuttautunut niihin ja onpa ihanaa kun koko ajan näkee mitä vähän kauempanakin tapahtuu! Ja treenaaminen ne päässä onnistuu tosi kivasti! Selällään maatessa ne pitää kyllä ottaa pois, mutta muuten oikein miellyttävää on ollut. On mukavaa, että näkee peilistä muutakin kuin vähän sumuisen omakuvan.

Nyt pitää lähteä viemään Niilokainen lenkille, että ehtii laittaa itsensä ihmiseksi ennen töitä! Mukavaa keskiviikko-iltaa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Tiukkoo, tiukkoo!! :) TSEMIÄ Sulle huriasti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kerttu! :) Paljon tsemppistä sinne kanssa! Ja ihanaa joulua!!! :)

   Poista
 2. Suthan vois jo heittää lavalle tuossa kunnossa! ;) Pikaista paranemista ja hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jessica! :) Keskeneräistä on vielä kuitenkin ;) Ihanaa joulua myös sinne!

   Poista
 3. Hyvältä näyttää jo tässä vaiheessa! :) Olisi muuten mukava kuulla miten syöt joulun ajan: mennäänkö tiukasti samalla ruokavaliolla vai onko jouluna yhtään vapaampaa syöntiä luvassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iina! :) Syön samalla kaavalla myös joulunajan, ainoa lisä on ylimääräinen kaurapuuro (omasta toiveesta kaura eikä riisipuuro) aattona, ja palkkarin tilalla 25. ja 26. pv :) Voin kirjoittaa tästä vähän enempi seuraavassa postauksessa!

   Poista

HYMYILE! Koska olet upea :)