Sivut

torstai 10. tammikuuta 2013

Hyviä hetkiä

Olen ilokseni huomannut saaneeni jälleen uusia lukijoita, tervetuloa matkaan! :) Ja edellinen kysymys-vastaus teksti taisi olla liian pitkä... Oon aika huono tiivistämään ajatuksiani, joten kun mun juttu alkaa luistaa niin sitä tulee ja tulee. Toivottavasti edes joku jaksoi lukea sen kokonaan! Tästä postauksesta ei tule tekstin osalta pitkä, sen lupaan :)

Diettiä on takana reilut kymmenen viikkoa ja hyvin pyyhkii. Kunto etenee hyvin ja aikataulussa. Kahden viikon välein on määrä laittaa valmentajalle kuntokuvat, ja joka kerta on tullut hyvää palautetta. Jihuu! Toisaalta, olenkin mennyt ohjeiden mukaan, ja olen aika täsmällinen ruokailuajoissa ja punnituksissa. En luista ruoanlaitosta, joten sapuskat on aina valmiina eikä tarvitse soveltaa. Aamuaerobiset suoritan ohjeistetusti ja treenit teen täysillä niinkuin aina ennenkin. Treenejä ei ole kevennetty, enkä sarjapainoissakaan ole kamalasti vielä joutunut tinkimään. Joinakin päivinä voimat ovat olleet vähän kadoksissa, mutta esimerkiksi tänään jalkareenissä mentiin taas hirmusilla raudoilla, vaikka paino on tippunut melkoisesti dietin alusta. Mistä tätä voimaa oikein välillä tulee?

Etukyykky kulki tänään
Pohkehia

Taas tää vaihtelee järjestystä...

Eilen oli myös ihan superhyvä selkäreeni. En oo koskaan tehnyt kaikkia mave sarjoja samalla painolla millä nyt tein, ja olin siitäkin ihan äimänä. Ihan hullua. Nyt kyllä selässä tuntuu. Välillä jos salilla meinaa tahto vai perkele loppua sarjassa kesken niin kuvittelen mielessäni itseni lavalla palkintojen jaossa pytty kädessä hymyilemässä niin jo jaksaa pari toistoa. Oon ihan tikkana kytännyt fitness classicin kilpailijalistaa, mutta sitä ei ole vielä kertaakaan päivitetty. Ihmiset on kyselleet, että mikä mun tavoite on tulevaa kilpailua ajatellen. Veikkaanpa, että yleisen sarjan finaalipaikassa on mulle tulokkaana jo tavoitetta kerrakseen. Vaikka voittamaan pitää aina lähteä, on yleisessä sarjassa asetelmat kuitenkin hieman erilaiset. Omiin mahdollisuuksiinsa ja kykyihinsä pitää uskoa, mutta tavoitteet täytyy pystyä asettamaan realistiselle tasolle, eikä se ole mielestäni nöyristelyä. On varmasti upeaa seistä konkareiden kanssa samassa lineupissa, ja voi veljet vieläpä samoissa vertailuissa! Huh, tulee varmasti hieno kisa, ja ihan mahtavaa olla osana sitä upeissa bikineissä ja tähänastisen elämäni parhaimmassa kunnossa. Ennen varsinaista tavoitteiden asettelua täytyy vähän odotella kilpailijalistaa. Tietää ketä vastaan miekkailee :D

Alataljaa kapealla
Mavea polvilta

.
Pulloveria

Mavea
Hauberia

.

.
Tää kuvien asettelu ei taas jostain syystä tottele mua ollenkaan... Ja tää vaihtaa näiden järjestystä ihan mielivaltaisesti. Onko kellään samoja ongelmia vai oonko mä vaan vähän tyhmä? Loppuun vielä kuvaa viime lauantailta kun kävin gymillä treenaamassa ja posettelemassa. Ja eilisen selkäreenin päälle kuvattu asentovideo, hyvää palautettakin tuli; hyvin taipuu asennot! Ainoo mikä uupuu vielä on se rento hymy ;)

On ne alkaneet sulaa
video


Poika tykkää olla sylissä ku vauva konsanaan
Mari ja Niilo toivottelee kaikille tammikuista treeni-intoa joka kestää lopun elämää!

6 kommenttia:

 1. mulla kans heittelee kuvia miten sattuu, samoin tekstiä. Esikatselussa asettelu näyttää normaalilta, mutta julkaistessa kaikki menee miten sattuu o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka olenkin aika tumpelo, niin kiva kuulla että vika ei ole (pelkästään) minussa ja atk-taidoissani :)

   Poista
 2. Sie vaan kiristyt, hyvä hyvä :) rupesi ihan jänskättämään sun puolesta tuleva koitos kun tuossa mietiskelit tulevaa :)

  Tsemppiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora! :) Heh, muakin alkaa jo jännittää!! ;)

   Poista

HYMYILE! Koska olet upea :)