Sivut

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Tiimi toimii ja saadaan palautetta

Ihan ensimmäiseksi; KIITOS LUKIJAT IHANISTA JA KANNUSTAVISTA KOMMENTEISTANNE!!! Luukku auki oon täällä niitä lukenut ja yrittänyt sopertaa hämmennyksessäni jotakin kohteliasta vastaukseksi. Kyllä jaksaa painaa :)

Suhteellisen rankka viikonloppu takana ja täytyy sanoa että nyt vähän väsyttää. Lahdessa oli eilen Stars of the stadium kansainvälinen lumilautailukilpailu, ja sehän tiesi sitä että massa liikkuu. Lisäksi, olin sekä perjantaina että lauantaina Armaassa vastaavan roolissa. Perjantai oli melko rauhallinen ilta, mutta kyllä vastaavana olo tuo siihen aina oman mausteensa tilityksineen ym. Vaikka eilen viralliset jatkobileet olikin Tivolissa, niin kyllä Armaaseenkin riitti väkeä melkein 900 kävijää. Armaassa on päänaulakon lisäksi pikkunaulakko, jota mä kutsun tuttavallisemmin Sikaosastoksi. Kun isompi naulakko alkoi olla niin tupaten täynnä ettei mahtunut liikkumaan, piti pistää rahoja kippoon ja työkaveri sikaosastoon. Mä pyöritin sitten yksin sitä isompaa naulakkoa ja kaveri pientä. Eihän siinä muistanut edes juoda. Koko ajan sai hakea tai laittaa takkia, maksimissaan joitakin 10 sekunnin taukoja siinä oli. Ristus mitä reissuja!

Armas saatiin tyhjäksi ajoissa ja olin ehtinyt tilittääkin siinä sivussa kun korvaamaton työkaverini tuli siksi aikaa auttamaan. Tivolissa kuitenkin sekoiltiin vielä neljän jälkeen ja ravintola saatiin tyhjäksi vasta 04.10, jonka jälkeen autoin Essiä tilittämään ja kävin kopioimassa iltaraportit. Kotona olin 04.50. Onneksi noita tapahtumia ei ole liian usein, ja taidanpa ihan suosiolla pyytää Salpausselän kisaviikonlopun vapaaksi, koska dietti alkaa olla silloin jo loppusuoralla. Lepo tekee vain hyvää. Täytyy vielä hehkuttaa että on kyllä ihan loistavat työporukka meillä. Hienoa että tiimi toimii ja saadaan palautetta. Pus tytöt!!!

Lauantaina kävin jumppaamassa olkapäitä ja ojentajia. Tepastelin myös muutamat t-kävelyt salin puolella mun uusissa poseeraushousuissa, jotka ostin perjantaina. Vietin perjantaina siis laatuaikaa äidin ja isoveljen kanssa; käytiin kahvilla ja Karismassa vähän shoppailemassa. Olkapäihin sain tosi hyvän tuntuman ja keskityin vielä erityisesti ajattelemaan vasenta olkapäätä, koska musta näyttää että se on pienempi. Voi olla että oikeakätisenä jotenkin se kovempi supistus kohdistuu oikeaan käteen, niin päätin ettei vasuria ole syytä jättää huomiotta. Nyt tuli reenattua sekin. Olkapäät on kyllä nyt se minkä kohdalla on pitänyt vähän antaa raudassa myöten, muuten oon mennyt samoilla painoilla.

Poreerausbyysat
...

Tänään oli voittamaton olo takareisitreenissä. Katkonaisilla yöunilla näköjään ne parhaat reenit tulee. Jalat oli vielä kipeät torstain takakyykkäilystä, mutta se ei menoa haitannut. Ennätykset paukkui ja rauta oli kevyttä. Siinäpä se tiivistettynä.

Kyykkyskävelyä
Mites noi säikeet olkapäässä

.
.

Boxille nousua
.

Huomenna tiedossa jälleen tankkauspäivä. Kävin ostamassa vähän vadelmia ja mustikoita normi marjamixin lisäksi kun ohjeet tuli että marjoja saa vetää ihan villinä. On tää dietti mukavaa aikaa kun saa välillä ihan luvan kanssa vaan syödä ja löhötä. Äkkiseltään sana dietti kuulostaa siltä että vedetään tuhatta ja sataa crosstrainerilla eikä syödä kuin salaatinlehtiä. Mut mä vaan syön ja makaan :D Toisaalta, laji onkin fitness eikä laihdutus.

Ihanaa sunnuntai-iltaa, ja tsemppiä uuteen viikkoon!

12 kommenttia:

 1. Ei sua voi kuin ihailla kun samalla salilla käy! Tsemppiä! Tv. Naispuolinen "ihailija" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huii ;) Kiitos paljon :) "Nähdään" salilla! :D

   Poista
 2. Ei rasita yhtään! Kiva noita on kuulla! ;) en koittanu väriä viimeks ja se oli tyhmä virhe, joten koita ehdottomasti. Mulla muuttu punaiseksi ja monilla vihreäksi. Lisäks hikosin värin pois, mutta se johtu varmaan stressistä tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mietiskelinkin tässä että pakko sitä on varmaan kokeilla. Käytitkö Jan Tanaa? Jos, niin riittikö yks pullo yhteen kisaan hyvin?

   Poista
 3. Kannattaa kysellä kasvin Tiinalta aikoja suihkurusketukseen. Se veti mulle viimeksi suihkulla Jan tanat ja tuli todella hyvä ja tasainen väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh, liian kalliiksi tulee mulle :( Tilasin jo kaks purkkia ja kokeilen sitä vähän ennen kisaa :)

   Poista
 4. En anna sulle lupaa mennä salille noissa sinisissä poseerausbyysissa treenaamaan. Tuossahan on selkeä vaara aiheuttaa muille kävijöille oire nimeltään "mahdottomuus keskittyä treeniin" :D Hei, reiskat lohkeavat upeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu :D Onneksi viimeksi ei ollut kuin muutama ihminen mun lisäksi, meinasin yhdelle jantterille huumorimielessä sanoakin että "toivottavasti en häiritse" kun siinä suhasin sen edessä t-kävelyä; kaveri koitti keskittyä hauiskääntöön... En ehkä ihan kehtaa, vaikka jalkareeni olis kyllä supermielenkiintoista tehdä ne jalassa. Näkis miten lihas työskentelee! :)

   Poista
 5. Hei, olen seurannu sun blogia jo pidemmän aikaa ja tykkään tosi paljon tavastasi kirjoittaa :) itsekkin olen kiinnostunut body fitneksestä ja haluaisin kysyä sulta yhtä asiaa. Tarkoitukseni olisi mahdollisesti kilpailla 2014, olen silloin 22 vuotta, eli mihin luokkaan minä kuuluisin? Junioreihin, noviiseihin?? Myös se on epäselvää, olisiko nuo kisat keväällä vai syksyllä.? Jos oikein olen ymmärtänyt, niin junioreille ei ole karsintaa, mikä tarkoittaisi että kisat olisivat syksyllä? Tiedätkö vielä, onko junioreissa kaikki pituusluokat samassa?
  Paljon tsemppiä sulle kisoihin! Täältä Pohjoisesta ollaan tulossa seuraamaan ensimmäistä kertaa kisoja ihan paikan päältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka anonyymi! Kiitos, ja tosi kiva että tykkäät lukea! :)

   Voit kilpailla nuorten sarjassa sen vuoden loppuun asti, jona täytät 23. Voit myös halutessasi kilpailla yleisessä sarjassa. Nuorten kilpailu käydään ainakin tänä vuonna nyt keväällä Fitness Classicissa, josta voittaja voi saada paikan EM-kilpailuihin. Syksyllä on myös, ilmeisesti suoraan SM-kilpailu. Uskon, että myös ensi vuonna on keväälläkin nuorten sarja. Juniorit on 16-18-vuotiaille.

   Junioreissa käsittääkseni kaikki pituusluokat ovat samassa, sillä muuten kilpailijoita olisi jokaisessa pituusluokassa niin vähän.

   Kiitos paljon tsempistä, ja kiva että tuutte kattomaan kisoja! Se on hyvä käydä katsastamassa, varsinkin jos tavoitteena on itse kilpailla! :)

   Poista

HYMYILE! Koska olet upea :)