Sivut

torstai 21. helmikuuta 2013

Kevättä ja pumppia

Kevät tekee selkeästi tuloaan. Auringon paiste on selvä kevään merkki, ja mikäs sen ihanampaa kuin pikkupakkanen ja ihana aurinko. Talvi on nyt kyllä parhaimmillaan, ja Lah(d)essa ainakin lunta on aivan sairaasti. Tässä kohtaa taas miettii että ei hemmetti sitä on varmaan juhannuksenakin, mutta niin ne vaan joka vuosi on sulaneet tosi nopeasti pois. On kyllä aika helpolla selvitty pakkasten suhteen tänä talvena etelässä, yhden kerran olen tehnyt aamuaerobisen yli 20 asteen pakkasessa. Talvin on ihana, mutta kyllä sitä aina odottaa kevättä ja kesääkin.

Aloitin tiistain rintatreenin jälkeen kevennyksen. Viikko taas kevyempää reeniä luvassa. Tiistain rintajumppa kyllä osu ja uppos. Mies käski tankkauksen jäljiltä fiilistellä pumppia lihaksissa; miltä se tuntuu kun kroppa on 'täynnä', tuleeko pumppi helpommin jne. Neuvosta vaari; fiilistelin, ja ei oo koskaan aikaisemmin ollut sellaista tunnetta rintalihoissa. Ihan 'sattui' kun niin pumpissa oli. Tein supersarjaa, ensin vinopenkkiä käsipainoilla ja sen jälkeen ristikkäistaljaa. Todella kova polte ja pumppi. Nyt tiedän miltä se tuntuu, kun siihen oikein keskityin. Eilisen kevennetyssä selkäreenissäkin sain hyvän pumpin aikaiseksi. Hienoa, opin siis koko ajan lisää. Nyt osaan erottaa sen miltä lihas tuntuu kun kroppa on tyhjempi, ja miltä se tuntuu tankkauksen jälkeen. JEI! Treenin jälkeen oli t-kävely treenit yhden kokeneen kilpailijan kanssa ja sain tosi hyvää palautetta. JEEE! Hyvälle kuulemma näyttää kaikin puolin.

Hyvä pumpsi

Eilen käytiin luokkakavereiden kanssa vähän stamppaamassa kun oli opiskelijabailut. Oli ihan superhauskaa, kiitos vaan kaikille mukana olleille! Nukuin sitä ennen kunnon yöunet ja vielä päikkäritkin niin jaksoi tampata sinne puoli kolmeen. Nyt alkaa olla viimesiä kertoja kun jaksaa, niin olihan se lähdettävä vähän heiluttaan tarakkaa kun semmonen kerran on.

<3

Välillä muissakin ku reenirytkyissä

Musta on hienoa, että meidän koulun opettajat ymmärtää mun touhua, ja antaa mun syödä tunneilla. Pääsääntöisesti mun ruokailut ajoittuu välitunneille, mutta välillä pitää syödä tunnin aikana. Onneksi opet ei oo moksiskaan kun mä kaivan eväsrasian esille ja alan syödä. Kylmänä menee alas ihan yhtä hyvin.

Siittä vaan, vauva sivuun ja syömään
Tänään kävin ihanan ystäväni Minnan kanssa aamujumpalla, ja tultiin meille sen jälkeen kahvittelemaan. Huomenna on vapaapäivä myös ja aionkin nukkua taas pitkät yöunet, käydä tekemässä aamuaeron, kahvitella koulukaverin kanssa, ja päikkäreiden jälkeen sitten lähteä yöksi töihin. Viikonloppuna luvassa kevennettyä reeniä ja töitä Armaassa. Ensi viikolla meillä on hiihtoloma koulusta, eli on vähän yhteistä aikaa myös miehen kanssa. Josko sitä vaikka leffassa kävisi. Sain myös ihanan uutisen, kesällä tanssitaan vihdoin isoveljen häitä <3

Viime sunnuntain takareisitreenistä

Kevyttä kevyttä
.

Biffifilettä

Nyt meen löhöämään sänkyyn vähäksi aikaa, koska voin.

Rentouttavaa ja aurinkoista loppuviikkoa kaikille!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4179611/?claim=hx93zab9zax">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

16 kommenttia:

 1. Ai että "hyvä" pumpsi? MIELETÖNPÄ!!! :D Kyllä tuo pumppi paistaa ruudun läpi, sulla toimii homma upeasti, GO MARI! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehhe kiitos Anu, jälleen :) Toimii, helppo tapaus kuulemma olen ;) Go ANU!

   Poista
 2. hertsyygeli mikkä reiskat! wau!! sä oot kyl niin upee ja yks mun motivaattoreista <3 aina ku treenaamaan lähteminen tihkaisee niin käydäänpäs lukemassa Marin blogia... ;D

  toivottavasti muakin ymmärretään joskus, koulus aina joku kattoo kieroon kun alan lusikoida rahkaa naamaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, kiitos todella paljon, että saan motivoida sinua!!! :) <3 Tosi paljon tsemppiä treeneihin!!!

   Ei ne opettajat välttämättä ymmärrä varsinaisesti, ne vaan hyväksyy :D Koulukaverit on jo tottuneet, tätä mun syömistä kun on jatkunut nyt pari vuotta, tosin ei tuntien aikana mutta välitunneilla.

   Poista
 3. Aiva miälenvikaset reisikoipifileet!

  VastaaPoista
 4. Jumatsuikka mitkä jalat! Nyt teen kyl etureisitreenini siun jalat mielessä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos Minni! :) Ihanaa, että voin motivoida teitä <3

   Poista
 5. Huhhuh mitkä reisimuhkurat! o.o Mahtavat! Täälläkin pidetään mielessä nuo sitten seuraavassa jalkatreenissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka! :) Samaten, mahtavaa että saan toimia motivaation lähteenä, antaa itsellenikin motivaatiota :)

   Poista
 6. Hei, sun blogisi on kyllä täynnä motivaatiota. Voisitko lisätä blogin blogilistan puolelle, niin seuraamisesi olisi helpompaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :) Voin tottahan toki, kunhan ensin selvitän miten se onnistuu! :D Oon vähän tumpelo...

   Poista
 7. Mahtavia kuvia! Oot niin tikkarissa! :)

  VastaaPoista

HYMYILE! Koska olet upea :)