Sivut

torstai 14. maaliskuuta 2013

Pieni pää päättelee

Se olis kohta taas yksi viikko paketissa! Ja kisat aina vaan lähempänä. Jännitys kasvaa päivä päivältä. Biksujen alaosastakin sain kuvaa eilen ja ne on niin hienot etten kestä!!! Huh, mitäs tässä muuta, treeniä, aerobisia, vähän koulua ja suuria päätöksiä.

Pojan kanssa lenkille

Mä siis päätin eilen, että jättäydyn pois kevään kuusi viikkoa kestävästä työharjoittelusta joka olisi alkanut heti kisojen jälkeisenä maanantaina. Mä olen menossa kesätöihin Lahden kaupungin apuvälinelainaamoon, jossa teen fysioterapeuttien kesälomien sijaisuudet, yhteensä 12 viikkoa. Juttelin eilen asiasta harjoitteluasioista vastaavan opettajan kanssa, ja voin suorittaa harjoitteluni kesätyön mudoossa, sekä saada vielä puuttuvat pisteet vapaavalintaisiin. Koen tämän talven (dietin vuoksi) olleen henkisesti raskasta, vaikka lähiopetusta ei liikaa ole ollutkaan, ja kaipaan hiukan hengähdystä. Asia kuitenkin onneksi järjestyy näin hienosti, ja lupasivat vielä harjoittelupaikassani ottaa minut vastaan ensi syksynä, jolloin suoritan siis viimeisen harjoitteluni. Kaikki hommat on siis ihan reilassa näinkin ja no harm done at all.

Ilmottauduttiin myös eilen parini kanssa opinnäytetyöprosessiin, ja bookattiin samaan syssyyn suunnitelma- ja julkaisuseminaariajatkin. Olo on omalla tavallaan jo nyt huojentunut, kun on joku konkreettinen aikataulu millä tehdä hommia. Harjoittelusta pois jättäytyminen antaa mulle myös aikaa panostaa opinnäytetyöhön ennen kesätöiden alkua. Ja palautua kisaprojektista. Ja nauttia keväästä. Ja ennen kaikkea rentoutuakin hieman. Stressitasot putosi puolella.

Perus leiriytyminen liian pieneen venyttelytilaan...

PUMP!

Tänään vedin ihan sairaan hyvän jalkareenin. Treenikuvia en oo saanut nyt viikkoon. En kehtaa keltään tuntemattomalta pyytää kuvausapua ja miehen kanssa ei oo menneet treenipäivät ja ajat yksiin. Oon siis yrittänyt räpsiä kuvia omasta pärstästäni että olis etes jotain tyrkätä tänne tekstin sekaan. Oon vielä aika amatööri ja huono kuvailemaan kaikkea mahdollista, mutta täytyy opetella sillä minutkin löytää nyt Instagramista, @mheininen!!


Valmiina jalkareeniin!

Äsken tulin hieronnasta... Selkää, pakaran yläosaa ja olkapäitä. Vähän soiteltiin myös infraspinatusta ja muita lavanalueen pikkulihaksia. Ai, ai ja AII!! Tuntu että kädet lähtee irti. Olkapäät myös, huhhuh. Nyt on olo aika pöhnäinen taas ja nokkakin meni tukkoon. Taidan keittää vähän Clipperin yrttijuomaa, vetää potlojot tohon sohvalle ja ottaa täyden satsin lepiä. Poika kainalossa.

Hieronnan jälkeinen "euforia"
Laiskaa torstai-iltaa! Olen leponi ansainnut :)

2 kommenttia:

  1. Go go Girl, lava siintää jo NIIN lähellä, ja sIE OOT PIAN niin valamis!! tsemiä! <3

    VastaaPoista

HYMYILE! Koska olet upea :)