Sivut

perjantai 3. toukokuuta 2013

Video t-kävelystä ja kuulumisia!

Uuh, uusia lukijoita taas paljon! Tervetuloa völjyyn! :) Ja pahoittelut, että aiemman postauksen kommentteihin vastaaminen kesti näin kauan.

Reilu viikkohan vierähti ihan tosta vaan! Aika menee niin hurjaa vauhtia taas, että mä alan olla ihan pulassa koulutehtävien kanssa. Deadlinet hyökkää päälle milloin mistäkin hommasta ja mä tuli persuksissa niitä sitte vikana iltana yritän parsia kasaan... Kasetti on nyt jumissa todella pahasti. Yksityiselämässä tapahtuu isoja muutoksia. Ei siitä nyt sen enempää. Mutta jumpat kulkee! Ja rauta nousee. Ruoka maistuu ja olomuoto näyttää peilistä edelleen kivalta! Muhkeammalta, lihaksikkaammalta, ei enää oravalta! Terveeltä ja hyvinvoivalta. Nyt on niin paljon turhia ja vähän turhempia kuvia, mut kuvistahan kaikki tykkää! :)

Kulmasoutua vaakatasossa
.

Selkäjumpalla
Pari viikkoa kisoista

Tuplat!
Oon mä syönyt, hyvin! 

Oon nyt palannut jo täysipäiväisesti kovien treenien pariin, eka ihan kunnollinen kova treenikierto menossa uudella ohjelmalla. Oon saanut rääkättyä olkapäitä, selkää ja rintaa ja käsiä oikein kunnolla. Ja kyllä tuntuu, ja mun mielestä ehkä jopa vähän näkyykin! Jaloille teen siis ylläpitoreeniä, mutta kyllä reidet tietää että toissapäivänä on etukyykätty... Selkä oli sen verran jumissa maanantain maastavedosta ja kovista souduista, että SJMV oli pakko tehdä vähän himmaillen. Tänään tein selkä-olkapää reenin. Uusia liikkeitä ohjelma pullollaan, ja kyllä menee perille. Energiaa ja motivaatiota on vaikka muille jakaa. Haluaisin vain treenata, syödä ja nukkua. Kuukauden päästä alkaa onneksi kesätyöt niin saa jotain rutiinia tähän elämään.

Leuanvetoja
.

Ylätaljaa kapealla kahvalla
ÄÄÄH

Mjahas
Niilon kanssa vappuvelmuilemassa

Kesämies!

Oon tässä kuussa melkein kaikki keskiviikot, perjantait ja lauantait yötöissä. Pakko tehdä nyt rahaa, kun on koulustakin etää ja kisojen takia pidin enemmän vapaata. Yksi syy siihen miksi jättäydyn SM-kisoista pois, on se että nyt tapahtuu liikaa samanaikaisesti, joten täytyy osata katsoa asioita muunkin kuin fitnesslinssin läpi. Treenaaminen ei lopu tietenkään, mutta stressittömämpää on nyt vain treenata kovaa ja keskittyä kehittymiseen, kuin olla dietillä täysipäiväisen kesätyön ja opinnäytetyön päälle. Ainakin mulla on jotain uutta näytettävää lavalla sitten 2014 syksyllä! Vappupäivänä kävin äitillä munkilla, ja oli niin hyviä! Olin vappuaaton töissä, ja oli ihan mukava ilta.

Kaks nunnaa, yks munkki...

Oli niitä enemmänki!
Oon käynyt myös koululla...

Lihaksen on pakko kasvaa!
Ei tässä oo vaihtoehtoja

Kulmasoutua käsipainolla, kääntäen

.

Samma här

.

Pystypunnerrusta
Viimestä sarjaa

Treenin jälkeen maistuu!!!
Kiitos ihanista kommenteistanne jälleen! Ja loppuun vielä veljeni kuvaama video kisoista (vähän epäselvä mutta kyllä siitä tolkkua saa), meinaa silmät kostua kun sitä katselee. Meni se vaan hienosti vaikka itse sanonkin :)) Ihanaa aurinkoista viikonloppua kaikille! 

T-kävelyn näet täältä. 

15 kommenttia:

 1. Moi Mari, upeaa työtä osaavan valmentajan opastuksella :) Järkevä päätös pitää taukoa ja takoa lihasta seuraviin koitoksiin. Keholle ja mielelle lepoa, ja kuten sanoit, onpahan taas enemmän näytettävää ensi vuonna. Noustaan sitten syksyllä molemmat lavalle, eri sarjalaisina :) Meijerillä ihailin jo olemustasi muutama viikko ennen kisoja, kyllä sinä ja Kata muodostatte erinomaisen tiimin :)
  -Linda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Linda! Kiitos paljon sanoistasi :) Meillä kyllä Katan kanssa tiimi toimii, olen niin hyvissä käsissä!! Taidankin tietää kuka olet ;) Kilpailet siis myös 2014 syksyllä, lyhyt bf? Tulen jatkossakin käymään Meijerillä, Rebe kyseli kimppatreeneistä, voitais joskus ehkä järkkää jotain, tai ainakin kahvitella kesällä! Tsemppiä treeneihin :)

   Poista
  2. Hei, hyvä idea :) Pistin kaveripyyntöä FB.

   Poista
 2. Jaksamista haastavaan elämäntilanteeseen! Onneksi on kesä tulossa, se varmasti treenien lisäksi piristää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, jos ei muuta niin ainakin koko kesän vapaat viikonloput piristää!!! :) Kiitos paljon!!

   Poista
 3. Voi ku ikävä uutinen tuo elämäntilanne :/ tsemppiä ja voimaa arjen uudelleenrakentamiseen, oot kyllä vahva mimmi ja asenne kymppi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Janna!! :) Kyllä tää tästä vielä iloksi muuttuu :)

   Poista
 4. Höh, ikävä kuulla elämäntilannemurheista. Mutta sä oot kyllä kirjoitusten perusteella sellainen sisupakkaus, että mä uskon kaiken järjestyvän tavalla tai toisella.
  Tsemppiä elämään, opiskeluun ja treeniin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asioillahan on tapana järjestyä, mutta ainahan muutokset alkuun pelottaa! Kaikesta selvitään kyllä! Kiitos :) Mukavaa kevättä ja kesää!

   Poista
 5. Itse erosin alkuvuodesta. Tiedän tunteen, että muutokset pelottaa, mutta niistä voi seurata paljon hyvääkin. Kasvattavia kokemuksia vaan kaikki asiat aina järjestyy, kun järjestää :) Ottaa tietysti aikansa totutella uuteen tilanteeseen ja pitää muistaa olla itselle armollinen :) Kaikkea hyvää :) PS. Olit todella upea kevään kisoissa :)

  VastaaPoista
 6. Sä oot niin jäätävän säteilevä tuolla lavalla :) Oot kyllä yks mun suurimmista motivaation lähteistä :)

  VastaaPoista

HYMYILE! Koska olet upea :)