Sivut

maanantai 19. elokuuta 2013

Sama tavoite, eri kuviot

Kaksi viikkoa kesätöitä jäljellä. Mitässs... Aika menee nopeesti kun on mukavaa ja sitä rataa, mut ei tämän kesän nyt näin äkkiä pitänyt mennä?! Koulua ei pahemmin ole enää jäljellä, siis lähiopetusta. Syyskuun alkupuolella aloitan vielä viiden viikon harjoittelun. Narikkahommatkin jatkuu syyskuussa.

Meidän tiiminvetäjän huone, ihan paras tyyppi!


Perus työvuoro narikassa

Nyt puhaltaa valmennusrintamalla täysin uudet tuulet. Valmentaja siis vaihtui, enkä sitä sen enempää tässä spekuloi. Tähän ei liity erimielisyyksiä, tai muutakaan draamaa, puhtaasti elämän- ja työntilanteen muuttumissyistä johtuva tilanne. Uusi valmentaja on kiikarissa, ja tiiviimpää yhteistyötä aloitellaan keväämmällä kun kisadietti alkaisi olla ajankohtainen. Tapasin hänet perjantaina, ja vaikuttaa erittäin lupaavalta. Mikä parasta, hän asuu myös Lahdessa, joten yhteistyö olisi siltäkin osin helppoa. Sovimme, että pidämme yhteyttä tässä kuntotsekkauksien muodossa, ja palaveerataan tietyin väliajoin että pysytään molemmat juonessa mukana. Vaikka motivaation kanssa ei ole missään kohtaa ollut ongelmia, niin nyt sitä on ainakin tuplaten viimekatsaukseen verrattuna. Ja tavoite edelleen sama, ensi syksyn sm-karsinnat ja sitä kautta paikka sm-kisoihin.Viikonloppu oli isosti ihana! On tankattu (lue: mässätty), treenattu (aivan törky käsijumppa!), löhötty (niin että perse puutu), käyty Jyväskylässä (jee!); siis ihan parasta aikaa. Lauantaina käytiin aamusella kisapuistossa stiigailemassa kesälajien kuninkaan, eli Mölkyn MM-kisoja, jonka jälkeen salille tumppujumppaa. Pulkannaruissa alkoi hetkellisesti jo näkyä jotakin lihasta muistuttavaa muotoa, mutta onneksi oli palautusjuoma messissä niin saatiin palautettua tilanne aloituspisteeseen! Illemmalla haettiin rullakebabit ja muita herkkuja. Itse ahtasin kitusiini kebabin lisäksi (joka oli niiiin hyvvööö!!) yhden levyn suklaata, pussin tupla minibiteja, ja parit pakastekorvapuustit. NAMS ja MUMS! Ihme kyllä, sunnuntaiaamuna ei ollut mikään kummoinen turvotus, mikä on oikeasti aika merkillistä!

Namiii, meni suoraan käsiin!

Sunnuntaina sitten lähdettiin aamusta Jyväskylään. Mr. kävi hakemassa itselleen vähän mustetta ihoon ja me lähdettiin Sannin kanssa vähän kylille! Kierreltiin siinä parit kaupat, käytiin vaihtamassa lenkkivermeet päälle ja lähdettiin reippailemaan kävelylenkille. Juotiin vielä kahvit ja sitten lähdettiinkin ajelemaan kotiin päin. Ilta meni kokkaillessa, ja täytyy sanoo että onhan siinä hommaa kun oikeen ryhtyy; kuoria, pilkkoa ja paistaa (onneks uunissa) bataatit neljäksi päiväksi, keittää iso satsi riisiä, paistaa jauheliha, sulattaa kasvikset kattilassa, pakata lisäravinteet ja eväät seuraavalle päivälle, keittää iltapalaksi kanamunat. Keittiössä kuluu aika monta tuntia viikossa, mutta voin kyllä hymyssä suin myöntää että vaikka välillä se vähän nakertaa niin worth every minute!! Eväät on liian tärkeät että jättäisin ne tekemättä, mä tingin sitten vähän välillä yöunista vaikka sekään ei oo hyvä... :D Tosin pyrin ennakoimaan menemisiä sen mukaan et jos ruokaa pitää tehdä, niin sitten varaan siihen yleensä aikaa, tai tulen aikaisemmin kotiin illalla. Arkipäivisin tää ei oo mikään ongelma, kun illat oon yleensä muutenkin vaan kotosalla.

Automatkan maskotti
Tänään pukkas selkäreenissä räkkiveto enkkaa, ja muutenkin oli oikein onnistunut treeni. Huomenna rintaa ja olkapäitä!

Onnellinen treenaaja
Paksuutta metsästämässä

Parasta viikkoa kaikille!!!

5 kommenttia:

 1. Selkäkehitys ihan huikea, nyt määki sen ihan todella todella huomaan. Ei oo mikään mini-Mari... Se on muskula-Mari!!! Hieno on <3

  VastaaPoista
 2. Mahtava selkä, upea!

  -Terhi

  VastaaPoista
 3. Jos valmentajan vaihdos sujui ilman draamaa, niin onnittelut vain sulle. Kaikki eivät ole olleet yhtä onnekkaita. Ko. "huippuvalmentajan" toimintatavat kyllä tunnetaan bodyskenen ylintä johtoa myöten. Suomessa on monia hyviä valmentajia, mutta tätä määrättyä Ruoholahden valmentajaa ei voi suositella kenellekkään.

  Ps. Sinä olet hyvin kehittynyt ja todella hyvännäköinen :)

  VastaaPoista

HYMYILE! Koska olet upea :)