Sivut

maanantai 26. elokuuta 2013

Tässäkö tää nyt oli?

11 viikkoa kesätöitä takana, viimeinen viikko edessä. Näköjään viimeaikaiset postaukset alkaneet kaikki ajankulun päivittelyllä, mutta en voi vieläkään käsittää miten nopeasti aika kuluu. Ja ehkä siksikin, että harmittaa kyllä kovasti kun työt loppuu, vastahan tässä on alkuun päästy. Juuri kun on päässyt vauhtiin ja pystyy jo itsenäisesti hoitamaan suurimman osan asioista; sopimaan kotikäynnit, tekemään ne, hoitamaan niistä seuraavat jatkotoimenpiteet ym, niin sitten se lysti loppuu. Mut niin se vaan menee. Kaikki on varmaan kuulleet sanonnan "nothing lasts forever". Olisin mielelläni "ei mitään", jos se kerran kestää ikuisuuden!

Mites mun aamukiharat? :D Voi luonnonkäkkärä...

Fiiliksiä elämäni parhaimman rintatreenin jälkeen

No treeniasiaa. Huhheijaa sanos Marsis! Rauta nöyrtyköön edessäni. Tai sitten ei, mut ainaki heiluttelin itselleni vallan päätähuimaavia painojan viime viikolla. Ja sekös on merkki siitä, että huipulla ollaan, ja sieltä ei oo suunta kuin alaspäin, senhän tietää kaikki. Siksi tänään alkaakin kevennetty viikko (taas, plaah). Oon useasti kirjoittanut että 'enkat paukkui' tms, mutta nehän ei varsinaisesti kerro teille yhtään mitään. Henkilökohtaisesti inhoan painoilla brassaillua, koska sehän ei lähtökohtaisesti tarkoita yhtään mitään, jos joku kirjoittaa että "tänää hauBerii jumankauta 30kg kässäreillä!!!11!!!". Aion nyt kuitenkin vähän valottaa teille että minkälaisilla painoilla sitä oikein jumpataan, ennätyspainot kiinostaa aina, ainakin mua.

Jalkareenin jälkeen venyttelyä
It'll hurt they said... But it'll help they said...

Viime viikolla siis räkkivedossa ennätys, nelonen 102,5kg:lla. Olisi mennyt enemmänkin, mulla vaan on se ongelma että välillä 'pelkään' isoja rautoja. Tyhmää, koska mulla näyttäs olevan noissa moninivelliikkeissä enemmän voimaa kuin mitä pää kestää. Räkkiveto on siis maastavedon loppuojennus, jossa eliminoidaan lähes kokonaan jaloilla tehtävä työ. Vedän tankoa tuosta polvilumpioiden kohdalta. Tiistaina tein tähänastisen elämäni kovimman ja parhaimman rintatreenin. Oon saanut rintaan voimaa kisan jälkeen tosi paljon, vaikkakin rinta mulla on edelleen heikoin. Oon vasta nyt oppinut kunnolla tekemään töitä rintalihaksilla, ja sen kyllä huomaa. Penkissä meni 45kg 7 toistoa. Vinopenkissä tein nelosen 17,5 kg käsipainoilla. Keskiviikon jalkatreeni oli huima. Smithkyykyssä kirjottelen painot itselleni ylös siihen tyyliin että lasken tangon painoksi 20kg, vaikkei se ehkä ihan sitä painakaan. 70kg, 16 toistoa, sissyt superina perään. 2,5kg pudotuksilla, viisi supersettiä. SJMV:tä tein 70kg kolme sarjaa. Lyhyempää sarjaa, alle 10 toistoa. Perjantaina pystypunnerrusta 16kg käsipainoilla meni omilla 6. Teen laajalla liikeradalla kaikki liikkeet. Uudelta valmentajaltakin tuli palautetta että treenitekniikkani ovat poikkeuksellisen hyvät ja puhtaat :) Käsiinkin on tullut voimaa ihan villinä.

Vielä on kesäkuntoa jäljellä :D
Käsitreenin jäljiltä joku hauiskin siellä...

Lauantaina oltiin komeemman puoliskon lähisukua tapaamassa Hämeenlinnassa. Ja olikin hauska päivä! Ensin syötiin golfkentän lounaskahvilassa todella hyvää kotiruokaa; kanaa, riisiä, hyvää leipää, lohikeittoa ja salaattia. Siitä lähdettiin meille varatulla bussilla kiertelemään Hämeenlinnaa ja yksi sukulaisista toimi matkanjohtajana ja selosti paikallisia ihmetyksiä. Sitten oli vuorossa minigolf-turnee, ja mun golffaustaidot alko sujua vasta aikalailla viimesillä radoilla. Kyllähän sinne aina pari joulurataa mahtui mukaan, joista selvisin kahdella lyönnillä, ja yhdessä oli hole in one jo niin likellä että sydän meinasi pysähtyä! Lopuksi käytiin vielä torin kupeessa kahvilla. Sattuipa vielä aivan loistava kelikin! Mä oon edelleen todella huono kuvaamaan mitään tapahtumia, ja siks mulla ei tästäkään päivästä oo ainuttakaan kuvaa. 

Eilen oli oikein kunnon urheilu/touhuilupäivä nimittäin tein käsitreenin, pyöräilin kaksi kertaa keskustaan ja takaisin, ja kävin viettämässä äiti-poika aikaa Niilon kanssa lenkkeilyn merkeissä. Kotona sitten ympäröin itseni minigrip-pusseilla ja pakkasin viikon lisäravinteet. Ensi lauantaina on lähden viikoksi Jyväskylään, joten pussitin aamupuuron herat/lesitiinit, palkkarit, latarit ja treenin ajaksi aminohapot pusseihin. Tuli semmonen kevyt 23 pussia. Mitäpä sitä ei rakkaan harrastuksena vuoksi tekisi! Viherjauheiden osalta on vielä harkinnassa jaksanko niitä pussittaa, mut kai ne nyt menee tähän samaan konkurssiin. Pakataan ny kunnolla ku alotettiin! Niin, ja pilleritkin on dosetissa, joten jos ei näillä pärjää, niin sit ollaan pärjäämättä :D Mamma oli laittanut kalaa ja kanttarellisoosia, ja hain vielä kaupasta jälkkäriksi Ingmanin mutakakkujäätelöä. NAMS!

Pari jauhopussii... Tulli saattais ihmetellä :D
Kevyen selkäjumpan jälkeen

Kai tohon pakaraan vähän jätskii mahtuu?
Alan jo iteki hajoilla noille jaloille... :D

Nyt päikkäreille ja sitten palauttavalle kävelylenkille! Ihanaa elokuun viimeistä viikkoa!! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HYMYILE! Koska olet upea :)