Sivut

tiistai 18. helmikuuta 2014

Postaus irti!

Oon mä kyllä yks saamaton vätys. En siis tosissaankaan avaa kotona arkipäivisin konetta, etenkään silloin kun Niilo on mulla. Ja Niilohan oli taas kaks viikkoa äiskän hoteissa, niin en tosissaan saanut aikaiseksi kirjottaa mitään. Viikonloput sitten Sundin majailee mun luona tai mä Jyväskylässä, eikä silloinkaan saa itsestään irti kirjotella. Joten vannomatta paras; ei pidä lupailla että yritän kirjottaa useammin, koska yritykseksihän se näköjään jää :DTöissä menee tosi kivasti, ja oon kyllä viihtynyt. Nyt oon päässyt jo kunnolla työn touhuun, ja hommaahan riittää. Tykkään kun on kokolailla täydet päivät niin aikakin menee nopeemmin, välillä on tietty pakko jättää vähän hengähdysaikaa kalenteriin, että ehtii varailla asiakkaille aikoja, organisoida, kirjata jne. Itse on vastuussa omista hommistaan ja sekös on mukavaa. 

Kaikenlaista tässä on ehtinyt puuhata, ollaan käyty kaks kertaa lautailemassakin! Viime talvena en käynyt dietin vuoksi kertaakaan, nyt ollaan käyty Laajavuoressa ja Messilässä. Kyllä ne taidot tallella on, ja se on just niin kivaa kun muistinkin. Oon lautaillut tokaluokasta asti, ja useampana talvena meillä oli isoveljen kanssa kausikortit Messilään. Kiitos vaan vanhemmille kuskaamisesta, nimittäin asuttiin toisella puolella kaupunkia eli n. 20km päässä, ja siellä me kynnettiin rinnettä harvasepäivä. Joskus on päästävä kyllä Alpeille laskemaan, se on mun pitkäaikainen unelma. Ja Lappiin tietty, siellä onkin tullut käytyä useammassa paikassa.

Käsijumpan jälkeen 

Viime viikonlopun vietin Jyväskylässä, ja sain perjantaina ihan parhaimman ystävänpäivälahjan. Käytiin lauantaina treenaamassa, leffassa katsomassa The Wolf of Wall Street, ja sunnuntaina hotelliaamiaisella Paviljongissa. Hyvä tankkaus, oli vielä illallakin masu ihan täynnä eikä yhtään nälkä :D Huippuviikonloppu taas, ja mukana oli myös ihanat Jyri ja Sanni.

Nalle, korvikset ja suklaata <3


Selkähän se siinä

Treenit sujuu hyvin, mitä nyt vähän polvi ja käsi kenkkuillut. Mulla puutuu öisin peukalo, etusormi ja keskisormi. Alkuun se ei ollut mitenkään paha, mutta nyt oon jo herännyt siihen ja sen lisäks kättä on vähän särkenytkin. Ravistelu helpotti alkuun, nyt ei meinaa sekään enää heti palauttaa tuntoa sormiin. Yritän nyt vähän erotusdiagnostiikan avulla itse päästä jyvälle että mistä se oikein johtuu ennenkuin säntään lääkäriin. Sieltä mut passitettaisi kuitenkin fysioterapeutille, tai lainaamaan koekäyttöön ranneortoosi yölastaksi. Kolme yötä oon sen kanssa nukkunut enkä oo herännyt puutumiseen, joten näyttäisi auttavan. Tehdään myös hierontavaihtareita yhden kollegan kanssa, joten vähän samalla yhdessä mietitään mistä se vaiva oikeen on lähtöjään.

Painokin on tasaisesti ja hiljalleen noussut. Kaikkia varmaan kiinostaa paljon meikäläinen painaa. Tänä aamuna painoin 3kg enemmän kuin yli vuosi sitten kun aloittelin diettiä. Kisapaino oli siellä 52kg tienoilla, ja tänä aamuna puntari näytti 67,5kg. Ei ihan pitänyt mun yläraja +10kg kisapainoon :D Kunto on kuitenkin siistimpi kuin diettiä aloittaessa, joten lihastakin on tullut. Että kysyppä joku toinen!

No eihä siinä, kevät vois tulla jo. Alkaa mennä nää loskakurakelit jo vähän tunteisiin. 

3 kommenttia:

 1. No miehän kysyn! Koetan tässä vähän inspiroia... Kuinka pitkä oot?! :D :) Itekkin oon huomannut tuotanoinniin että ei parane luppailla tuota kirjoottelua. Eikäkö inspirointi on parempi keino, aina kun luppaa nii ei tapaahu. Osimoilleen näin. Mutta oho mitkäs nuo on? No ne on kuule Mariliisa liukuportaat, joilla mie lähen nyt inspiroimaan muualle. Saijjonaarasta!!
  :D ei jessus oon vajonnu alas ;D

  VastaaPoista
 2. Voiskos se olla rannekanavaoireyhtymää / rannekanavan ahtaumaa?

  http://www.dextra.fi/palvelut/kasiklinikka/rannekanavaoireyhtyma

  VastaaPoista
 3. Tykkään lukea näitä, mut ei sun pliis tarvi aloittaa jokaista postausta, että "Ups enpäs ookkaan kirjottanut pitkään aikaa jne" :) Kirjotat silloin ku kirjotat piste :) ei sulle tästä varmaan makseta? :)

  VastaaPoista

HYMYILE! Koska olet upea :)