Sivut

tiistai 13. toukokuuta 2014

Haluaako joku tietää miten dietti etenee?

Eriskummallisesti. Diettiviikko nro 3 käynnissä. Treenitehot 200%, lenkkivauhti jeejee, peilikuva seiskamiikka, painonputoaminen öööh. Hyvin menee siis, mutta vähänhän se tuppaa ressaamaan kun ei paino tipu vaikka kalorit tippui alussakin jo aika paljon. No ei muutakun hätäpuhelua liittoon ja sunnuntaina näyttämään kuntoa. Kiristytty on, yllättävänkin paljon siihen nähden mitä puntari on näyttänyt. Sahannut siis ihan omiaan ylös ja alas. Ja kaloreita leikattiin nyt parin viikon jälkeen ja kassotaan mihin tämä johtaa. Kalorit kyllä edelleenkin hyvin korkealla, ja erona ekaan diettiin on se että tässä vaiheessa ei ole vaihteluja treeni- ja lepopäivien välillä. Tai ehkä oon vaan reenannu niin kovaa ja hyvin että oonki tehny pihviä sen kadonneen läskin tilalle. Höhöö.

Offin viimemetreillä

Kaikki ylläolevat kuvat liittyvät viimeiseen ehtoolliseen

Tiesin, tai ennustin että tämä dietti tulee olemaan kokonaisuudessaan erilainen. Paino ei käyttäydy välttämättä samalla tavalla, kiristyminen ei tapahdu ylhäältä alas ja muutenkin saattaa olla rankempaa myös pääkopalle viimeistään loppupuolella. No näitä muutoksia olen jo huomannut, osaltaan saattaa johtua siitä että aamuaerot on hölkäten, kun viimeksi tein ne kävellen. Jalat on kiristyneet ja pohkeet erityisesti, kun taas viimeksi ne tuli aivan viimeisenä ja naama suli ekana. Ja sitä paitsi, kenellä kiristymisen huomaa pohkeista?! Hahah, oon aina nauranu että oon kyllä maailman hyvä kummajainen kun mulla pohkeet kerää tosi paljon rasvaa.

Panostin kauniiseen asetteluun
voodreppiä nääs!


Vähän ku kanasalaatti, mut riisiäkin tuolla on alla kasa.

Muutettiin tossa huhtikuun lopussa komeampi puolisko Jyväskylästä kesäksi mun luo, joten nyt on tiivis tunnelma kun jaetaan mun kokonaiset 24neliöö nelisen kuukautta. Onneks mies omaa hyvät unenlahjat niin ei oo moksiskaan kun lähen 05.00 aamuaerolle kolme kertaa viikossa. Tosin puulusikka pitäs kuulemma puuronkeittoon ostaa kun mä tykkään aika raivolla sekotella aamuvelliä... lusikalla... kattilassa :D Kuntokuvia ei nyt oo, kun oon niin kehno enää kuvailemaan salilla, samsungilla on maailman hankalinta ottaa selfieitä. Kotona on sen lisäks todella huono valo, niin täällä ei tuu pahemmin kuvattua. Ja jotenki haluun vaa reenaa ja tulla kotiin. Ju nou?!

Vielä offikuntoa, aikamoinen tarakka :D
Kiitos Fitness First kaikesta!!!

Nyt odotellaan vaan muutoksia, ja tietty senttiäkään ei anneta periksi. Kyllä täältä vielä jotaki kuoriutuu! Ja tietty koska dietti on vähän erilainen ku viimeksi, niin en odottanutkaan että kaikki sujuu samalla käsikirjoituksella. Jänniä aikoja luvassa! Pysykää kuulolla, mä aktivoin mun aivosolut nyt myös tän kanssa. CHEERIO!!

8 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Hieno selkä! Hyvin edistyy :) Mullakin on muuten samat vihervoimalitkut käytössä.
  Jaksamista dieetiin :)

  liianlyhytelama.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Lisää vaan päivitystä kehiin, hyvä ja hauska bogi sulla! :) Saako udella, että kuka sinua valmentaa tällä hetkellä? Postaustoive: Millainen on sinun "treenifilosofia" ? Voimapainotteinen / Ääri supistustuksia / jtn muuta tekniikka hifistelyä / ... ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, uusi päivitys on työn alla!! ;) Paljastan valmentajan seuraavassa postauksessa :) Ja kiitos postaustoiveesta, otan toiveesi ehdottomasti huomioon! :)

   Poista
 4. Kuka on valmentajasi ja miten eroaa aiemmasta dietistä muuten kuin aerobisten suhteen? Tsemppiä dietillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitan tästä seuraavaan postaukseen. Kiitos paljon tsempistä!! :)

   Poista

HYMYILE! Koska olet upea :)