Sivut

lauantai 14. kesäkuuta 2014

Yhteistyöhommia ja haasteeseen vastattu

Sain Jessicalta haasteen, joten alotetaas tästä! :) Tarkotuksena siis vastata 11 kysymykseen, ja haastaa 11 bloggaajaa. Vastaan, mutten haasta! Kiitos Jessicalle!

Jessican kysymykset:
 1. Mikä on paheesi?
 2. Mitä ilman et tulisi toimeen ja miksi?
 3. Mikä on ensimmäinen muistosi urheilussa?
 4. Milloin olet erityisen onnellinen?
 5. Mikä on jäänyt hampaankoloon ja miksi?
 6. Jos saisit yhden toiveen mikä se olisi?
 7. Mikä on suhteesi päihteisiin?
 8. Mitä tekisit nyt, jos internettiä ei olisi olemassa?
 9. Mitä hetkeä et unohda koskaan?
 10. Jos pitää valita yksi ruoka, jolla tulisi elää loppuelämä, minkä valitsisit?
 11. Mitä ihailet ihmisissä?
Kysyppä joku toinen!

1. Vittuilu. Oon kamala :D
2. En tulisi toimeen ilman kahvia. Ja mun miestä.
3. Mieleenpainuvin (vaikka sekin hieman hämärä 6-vuotiaana koettu) taitaa olla ekat yksinluistelukisat, jossa unohdin varmaan puolet mun ohjelman koreografiasta ja inspiroin sitten loput :D
4. Erityisen onnellinen olen, kun joku hipsuttaa mun selkää tai jalkoja. Meen siitä ihan transsiin. On toki paljon muitakin asioita :)
5. Hampaankoloon on jäänyt se, että liian usein oon sanonut kyllä, vaikka joskus olisi pitänyt sanoa ei. Myös hyväsydämisyydestä ja siitä että tykkää enemmin antaa kuin ottaa, saattaa joskus saada käkättimeen.
6. Toivoisin, ettei kukaan lähipiiristäni joutuisi koskaan kärsimään pahasta olosta tai kovista kivuista.
7. Lähes nollatoleranssi. Alkoholista en edes aloita, näen lähes jokapäivä töissä sen ikävimpiä vaikutuksia, joten ei kiitos. 
8. Katsoisin varmaan enemmän telkkaria ja pelaisin matopeliä puhelimella. 
9. Sitä kun haukkasin karjalanpiirakkaa ensimmäisen kisan jälkeen. 
10. Spagetti ja jauhelihakastike.
11. Ihailen ihmisissä spontaaniutta, rentoutta, tiettyä välinpitämättömyyttä asioita kohtaan jotka ei oo niin vakavia, ja rohkeutta sanoa mielipiteensä ja näkemyksensä ääneen, ja rohkeutta näyttää heikkoutensa. Ihmisiähän me kaikki vaan ollaan.

Dietti rullaa eteenpäin, kaikki hyvin siis. Perse on edelleen valtava, joten sinne olis tarkotus nyt luoda vähän painetta. Tarkottaa, että pieni aerobinen suunnattuna takalistolle tulee lisäksi yhden treenin yhteyteen, ja samassa rytäkässä käytetään yksi syömähammas eli otetaan kalorivaihteluja peliin lepopäivien ja treenipäivien välille. Ihan jees, odottelinkin jo pieniä muutoksia vaikka paino on nyt laskusuunnassa ihan hyvin ollutkin. Prosessi täytyy pitää käynnissä, joten muutoksia on tehtävä. 

Onhan tossa vielä sulateltavaa.
Bikiniasiaa! Olen solminut yhteistyösopimuksen T Fit Designin kanssa! Jos haluatte loistavaa, yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua, ja mikä tärkeintä; upeat kisa-asut, suosittelen lämpimästi kääntymään Tiinan puoleen. Syksyn tilanteesta en osaa sanoa, mutta ensi kevään kisaajat, varatkaa paikkanne ajoissa. Tiinan bikinejä näkyi useampia kevään Fitness Classicissa, ja seurata voi myös instagramissa @tfitdesign. 

Perjantai 13. ei ollutkaan mun epäonnen päivä, sillä sain tietää että työsopimustani on jatkettu 31.7.2015 asti! Täähän tarkoittaa sitä, että vuodeksi eteenpäin talous turvattu (ainakin näillä näkymin :D) ja toiseksi, MULLA ON ENSI KESÄNÄ IHAN OIKEA PALKALLINEN KESÄLOMA!!! Mää lähen niin reissuun. 

Sen kunniaks yks haukkari, koska siitähän mulle maksetaan!
Mun tän viikon kuningasajatus oli käydä ottamassa ennen jalkareeniä molempiin korviin toiset lävistykset. No eihän ne onneks reeniä haittaa eikä se sattunut, vähän inhottavasti nipisti. Mutta koska neulakammoinen oon, niin kyllähän siinä vähän heikotti sen jälkeen. Sisukkaasti kuitenkin vetäsin hyvän jalkareenin. 

Silmät kiinni ni sattuu vähemmän!
Kolmannet mahtuu vielä.
 Hassua, että kohta on jo dietin puoliväli. Vaikka 13 viikkoa onkin jäljellä ja välillä se tuntuu aika pitkältä ajalta, niin veikkaisin että se sujahtaa aika sukkelaan. Tähänkin asti aika on mennyt niin nopeasti, että tuntuu ku vasta olis alkanut. Helpommaksihan tää ei tule muuttumaan, vaan tahti kovenee koko ajan. Vähän saa verenmaku ollakin suussa aika ajoin, kun on kilpaurheilusta kyse. Ei se Saarinenkaan 50km pertsan jälkeen sano että "vois vetää toisen putkeen!".